Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vysoky ton z PC pri pouzivani USB

Zdravim,

chtel bych se zeptat, nema-li nekdo zkusenosti s podobnym problemem. Mam PC: AMD 2600+ Barton + BOX, desku MSI KT6V (chipset KT600), 1*PATA disk, 1*DVD PATA a 2xSATA disk. Zdroj je "kyp-350W".

Pri zapojeni cehokoliv do USB (flashdisk, mys) se najednou zacne ozyvat "hlasitejsi sum". Ten samy zvuk se ozve i pri hledani bootovaciho sitoveho mista (kdyz PC se snazi nabootovat ze site). To nezalezi, je-li neco v USB. Posledni pripad, kdy se ten zvuk ozyva je pri spusteni urcitych aplikaci - napr. hra Icy Tower (a jen kdyz jsem v menu) nebo nejake stare dosovky. Opet nezavisle na USB

Snazil jsem se zdroj zvuku lokalizovat, ale nepodarilo se mi to.

Mate nejake navrhy co by to mohlo byt? Setkal jste se s tim nekdo? Puvodne jsem si myslel, ze je to zdroj, ale ty programy tomu moc nenasvedcuji. Zadne jine problemy s tim nejsou (az na to, ze vcera zlobila mechanika - bud nesla otevrit do restartu, po nem Wokna nahlasily, ze zarizeni chybi?!?, po restartu opet tam, ale pro zmenu nic nenacetla a nesla zas vysunout) Po otevreni sponkou zase funguje v pohode... Ty zvuky tam jsou ale uz asi pul roku, to tam jeste soucasna mechanika nebyla (byla jina) a bylo o 1 SATA disk mene. Kondenzatory se zdaji byt OK.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny