Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook (jakou znacku)

Znacka je sice dulezita, ale uvedom si na co to vlastne chces.

Investice do vypocetni techniky je znacne nerentabilni. Kdysi jsem resil stejny problem jako ty. Chtel jsem mit vsechno nej za rozumnou cenu. Spolehlivost byla na prvnim miste.

Po dlouhem zjistovani u ruznych uzivatelu jsem se zameril na Toshibu. (z lowendu: HP ma mnoho problemu s klouby, Delly vrzaly, Acery se ani nezminuji, Asusy relativne dobre...) U jejich uzivatelu jsem nezaznamenal zadne vaznejsi problemy a v diskuzich si nikdo nestezoval. Navic tou dobou byla Tosh. zamerena spise na firmy.

Takze M70 - mel jsem vyhledly typ s int. grafikou a P-M 1,76GHz. Ten vsak nebyl k dostani, ale byl mi v akci nabidnut M-70 s Ati X700, P-M 2GHz, modry zoubek atd. za podobnou cenu! (tj. sleva o 8 500,-)

Z pocatku bylo vse OK, ale pak jsem zjistil, ze ma disk pres 50 st (je zajimave, ze u vetsiny tzv. "profesionalnich testu" pro ruzna massmedia se neuvadi teplotu disku!). Samozrejme po 3 mesicich byl K.O.

Nyni mam stroj, ktery dovede velmi mnoho, avsak ja to stejne nevyuziji. Mam neustale podtaktovano kvuli chlazeni (dokonce jsem si udelal kvuli disku chladic]:)). Hry nehraju, takze mi spotreba grafiky zbytecne strhava vydrz baterky na 2 hodiny a nejake drobne. (Toshiba kupodivu uvadi relativne presne hodnoty, co se tyka vydrze...)

Navic hodne cestuji, takze mam strach abych tento stroj neznicil, nezapomnel ci mi nebyl ukraden.

Podtrzeno secteno, priste si dobre rozmyslim, co poterbuji a za usetrene penize si koupim nahradni baterky 8-)

Touto zkusenosti si ale musi projit kazdy sam. Tak preji dobry vyber a minimum naslednych problemu. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny