Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem povolení svchost.exe

Mám takový dotaz. Když jsem lezl na windows update, tak na mě vyskočil několikrát svchost.exe a já ho povolil. Chci se zeptat, jestli je možné, aby se mi pomocí svchostu dostaly do pc nějaké braberky, které by znefunkčnili Comodo a pak si zase "odešli" z mého pc prač? Jde o to, že když jsem dříve otvíral dom. stránku v Mozille firefox, tak mi vyskočila tabulka zda povolit nebo zakázat a eď se tohle neděje.

Předmět Autor Datum
Váš prohlížeč je ted Mozilla? Jinak jestli to bylo z Windows Update tak by neměl obsahovat žádný ško…
CooLeR 28.07.2007 12:09
CooLeR
Můj prohlížeč byl a je MOzilla. Ten svchost.exe vyskakoval pouze když jsem lezl na ten Windoes Updat…
XY 28.07.2007 12:17
XY
To je pravděpodobné, že si to už uložil a ptát se nebude...Svchost je nepředvídatelný soubor, ale od… poslední
CooLeR 28.07.2007 12:20
CooLeR
Pod Service Host (svchost.exe) beží více služeb a každá připojená do sítě je potenciální nebezpečí.…
Mitch 28.07.2007 12:16
Mitch

Můj prohlížeč byl a je MOzilla. Ten svchost.exe vyskakoval pouze když jsem lezl na ten Windoes Update. Jen mě teď zaráží, že se mě už Comodo neptá na povolit nebo zakázat při otvírání dom. stránky. Asi dva dny se mě to ptalo a tak jsem klikat na povolit a zatrhoval jsem aby si to Comodo pamatoval, ale pořád se mě to ptalo. Je teda možný, že už všechno, co bylo na výběr jsem dal povolit s tou volbou "Remember my answer..." a teď už se to ptát nebude?

Pod Service Host (svchost.exe) beží více služeb a každá připojená do sítě je potenciální nebezpečí. Naštěstí s SP2 byla službám přiškrcena práva. Visty v omezování práv pokračují a zavedly pro služby Security Identifier s omezením přístupu ke zdrojům tak už nemůžou nadělat takovou paseku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru