Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dobra rada - zalohujte, zalohujte, zalohujte

no nevim, ale proc to vlastne nejde obnovit? Pokud se nic neprepisovalo, tak by to poskladat jit melo, ne? Co rikate ostatni, je v tom snad nejaky problem? ja nevim... ale ohledne data recovery v googlu je toho dost a i v praze se da sehnat specialni firma na to....

Jinak je to velmi neprijemna vec. Me to take potkalo a hned nekolikrat, nebo opravdu jsem debil.

Jednou jsem si nevsimnul, ze mi cd rw mechanika na jinem pocitaci necte cdecka vypalene jinde a ty jsem si smazal (ona se jevila jako prazdna a ja vul si je tak vesele projistotu promazaval :-) (nevedel jsem jestli jsou smazane rychlou nebo kratkou metodou) a ony to byly datove cedecka a ne ledajake... chjo fnuk... byly to hlavne clanky, ktere jsem si stahl s tim, ze je nekdy jeste prectu a data z doby, kdy na internetu bylo malo lidi... kdo pamatuje asi vi, jak to zamrzi..

podruhe jsem 3 mesice tridil data z ruznych disku a cedecek, 3 mesice prazdnin v kuse kazdy den poctive nekolik hodin trideni a az jsem to mel, tak jsem to vse chtel hodit na nove koupenej disk. Nakopiroval jsem to na nej a vse dukladne smazal z tech ostatnich a z cedecek jsem udelal drť a ten novej disk.... eh jsem ho nějak blbě zapojil, tehdy jsem nevěděl, že moje deska na starem pc větší disk nevidí celej a všechny data se mi zapisovaly do sebe ... na disku chaos a ja vyrizenej... to jsem fakt premyslel o nuselaku.

od te doby zalohuji jinak, snad dobre... i kdyz nedavno jsem tu flashku malem nechal venku v parku na lavicce.... ::)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny