Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ImageReady v photoshop cs3

asi zase blba otazka, ale nemam sa koho spytat. kde najdem ikonku na prepnutie sa do imageready v ps cs3? neviem to najst, dokonca nevidim to ani ze by som to mal ako samostatny program v adresari adobe nevidim ImageReady. v cs2 to bolo, tak sa pytam kde to je? alebo to implementovali priamo do ps v jednom jadre, alebo tak nejak ???

Předmět Autor Datum
Zkopíroval jsem do Googlu nadpis tvého threadu. Tohle je výsledek: :-) S editorem Photoshop jsou in… poslední
host 30.07.2007 18:21
host

Zkopíroval jsem do Googlu nadpis tvého threadu. Tohle je výsledek: :-)

S editorem Photoshop jsou instalovány i další aplikace, které editor doplňují a rozšiřují jeho možnosti. Takto byla s předcházejícími verzemi Photoshopu dodávána aplikace Image Ready, určená pro přípravu webové grafiky. Její funkce byly postupně integrovány do samotného editoru a s nástupem Photoshopu CS3 již tato aplikace není k dispozici.

Kompletní přípravu webové grafiky je proto nutné realizovat přímo v editoru. Dle mého názoru je absence aplikace Image Ready jediným nedostatkem nové verze editoru. Příprava webové grafiky v aplikaci Image Ready byla pohodlná a řada uživatelů si na prostředí této aplikace zvykla. Na druhou stranu je tento krok logický. Pokud jsou veškeré funkce aplikace Image Ready integrovány přímo v editoru, není nutné při přípravě webové grafiky přecházet do jiné aplikace.

A jako bonus komentář od nejmenované "celebrity":
http://radekhulan.cz/item/adobe-photoshop-cs3-je-do wngrade-pro-webdesign

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru