Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nechodi USB 2.0 ve winXP SP2

foťák mass storage funguje a flashka/ctecka/disk ne?
v prehistorii bylo v módě vyvádět usb1.1 i usb2 výstupy na bednu, a ani neupozornit které jsou které, ale dnes už bych to nečekal - pak ovšem nerozumím té hlášce (negramotného ovladače prašivého via chipsetu) o připojování usb1.1

taky podezřívám nějakou chorobu ve win xp - jejich tvůrci inspirováni dosem a parametrem lastdrive se rozhodli, že nikdo nepotřebuje víc než 8-10 disků, a pokud se ti podaří písmena logických disků, cd mechanik, externích a síťových disků obsadit do čvrtiny abecedy, geniální xp ti další usb nepřipojí - nedokáží si další písmeno prostě představit - řešením bývá v disk manageru diskmgmt.msc posunout písmena optických mechanik někam dál.

edit: foťáky mívají často rozhraní usb1.1, i nějaké další krámy ti na to můžou jet.
jediné potřebné ovladače jsou xp sp1/2, a driver k chipsetu (nějaký hyperion). žádné další někde nalezené drivery nepotřebuješ. a když mass storage s usb2.0 při prvním připojení doinstaluješ, měj ten krám zapojený přímo do slotu v pc, bez prodlužovacích kabelů a čteček.
jinak odeber všechny usb zařízení, restartuj krám, po obnově ovladačů připoj flashku/usb2.0 disk a doinstaluj podporu velkokapacitních jednotek nebo jak tomu říkají znovu.

možná nějaké čtení http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=5&Artic leID=71

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny