Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nechodi USB 2.0 ve winXP SP2

Zdravicko vespolek,
mam pred sebou pc s deskou Asus M2V (chipset VIA K8T890, sock. AM2), s radeonem X1300pro, Cpu AMD X2 3800EE,1gb ram, Seagate SATA disk atd. Pocitac
je to soudoby, USB radic na desce je docela urcite 2.0. OS je na tom winXP CZ home, SP2, legalni a aktualizovany. Manzelka netusi jak dlouho ji to blbne, takze nejsem schopen urcit po instalaci ceho se tak udalo, nicmene problem to ma nasledujici:

Pripojimli jakekoliv zarizeni USB 2.0(flashdisk, ctecka karet, PATA disk v boxu ICEBOX na USB), windows vystrci bublinu ze "Toto zarizeni muze pracovat rychleji, pokud jej pripojim k vysokorychlosttnimu portu usb 2.0 a ze jako je tenhle port jen 1.0" nebo tak nejak... Ovladace od desky nejsou, na cd je jen *.txt o tom, ze mam nainstalovat winXPSP1 or higher a ty to zvladnou samy. Nasel jsem nejake obecne USB for VIA chipset drivery a nic. Prinesl jsem z prace jednoduchej PCI USB 2.0 radic (noname, chip NEC D720101GJ), jinde spolehlive fungujici, rovnez bez uspechu. Reinstalace windows by byla na mnoho hodin, tudiz do toho se mi nexe (a jinak zene pc slape jak ma). Nemate nekdo nejakej figl, jak windouzum domluvit v podobne dispicline?

V pc je nastrkano spoustu USB balastu, konkretne Klavesnice Genius s hubem, mys Logitech,webkamerka Canyon, CB tiskarna Xerox, ctecka karet Apacer megaSteno, ten PATA box ICEBOX, nejake flashdisky. Obcas se tam pripojuje nejakej fotak (bez driveru, jako mass storage). Ze by neco mohlo delat vakl?

Diky za veskere napady, me uz dosly :.(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Najprv si nainstaluj ovladace chipsetu http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSI D=1&CatID… poslední
MM.. 01.08.2007 13:14
MM..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru