Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Outlook 2007 - stahovani emailu

Nemohu prijit na to jakym zpusobem nastavit v Outlook 2007 aby se mi u emailu ktere jsou vetsi nez napr. 500KB stahoval pouze text pricemz priloha se stahovat nebude. Ne vzdy chci automaticky stahovat prilohu ale chci si pouze precist text zpravy. Existuje nejaka moznost jak prinutit Outlook 2007 aby se takto choval? :-/
Diky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Diky za odpovedi ale zkouseli jste nekdo Thunderbird? (asi blba otazka :-)) Tam je mozne nastavit ze…
Veolw 03.08.2007 00:33
Veolw
No ono to asi bude tym, ze pop3 protokol to co chces proste nevie POP3 thunderbird mozno pouziva tu… poslední
MM.. 03.08.2007 00:43
MM..

Diky za odpovedi ale zkouseli jste nekdo Thunderbird? (asi blba otazka :-)) Tam je mozne nastavit ze se stahne nekolik radku zpravy aniz by se stahovala priloha. Nevim ale proc to nejde nastavit tak aby se stahla cela zprava. U Outlooku neexistuje snad ani tato moznost.

No ono to asi bude tym, ze pop3 protokol to co chces proste nevie
POP3

thunderbird mozno pouziva tu fciu stiahnutia hlavicky sprav alebo co, ale nemozes si cez POP3 volit ze daj mi teraz cely text a nie prilohu apod.

Inac ak pozeras postu len malokedy (napr. raz za den) a jedna sa o nejaky freemail, tak ti bude lepsie pouzit www rozhranie toho freemail serveru, www . kde_mas_postu . cz alebo .sk, prihlasis sa meno heslo a citas si spravy rovno na webe, prilohy tahat nemusis, a rovno aj emaily zmazes. Tak to robim ja (freemail postu si pozeram tak raz za den takze to meno heslo zadat nie je moc otravne, a ked chce niekto nieco surne co nemoze pockat den dva kym si pozriem freemail tak nech mi zavola, sak naco furt trepem so sebou ten mobil :-))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru