Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy se zapnutím pc - nenaběhne grafika

Zdravím, mám následující problémy, které trvají cca 2 měsíce a jsou čím dál horší.
Ze začátku byl problém jen ten když jsem zapnul pc, normálně naběhlo všechno a při bootování disků to na obrazovce zobrazovalo červené pruhy, stačil pak restart pc a a vše už šlo.
Pak se to zhoršilo že jsem zapnul pc, stalo se toto : Procesor se rozjel, rammky taky, klávesnice jednou problikla, ale dál nic. Nenaskočila grafika, disky. Pak jsem musel natvrdo vypnout pc a pak ho znova zapnout, pak už to šlo.
Časem se to ale zhoršilo a teď už jsem na tom tak daleko že se mi podaří rozchodit pc tak po šestém, sedmém zapnutí vypnutí.
Zkoušel jsem odpojit hdd disky a dvd rom ale žádný rozdíl, vyměnil jsem zdroj, myš, klávesnici, resetoval bios, formátoval disk několikrát.
Pokud se mi podaří ale pc už rozchodit, pak ve windows nemám vůbec žádné problémy, žádná chyba, žádná modrá obrazovka, prostě nic.
Můj hardware je : MB intel g i865g, intergrovaná GF 82865g (64mb), intel Pentium 4 2,4ghz(18x133), bios Award(06/25/03), integr.graf.karta AC97, 1xHDD WD 80gb, 1xHDD WD 160gb, DVD-RW.
Díky za jakoukoliv pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud to nenaběhne a stisknu reset, nenaběhne to většinou ani tak. Ale tak když párkrát zapnu a vypn…
Williem 02.08.2007 15:31
Williem
Ak to nenabehne ani po resete (a niekedy ano) tak to nie je baterkou. Dotlac chip biosu do patice ak… poslední
MM.. 02.08.2007 15:39
MM..

Pokud to nenaběhne a stisknu reset, nenaběhne to většinou ani tak. Ale tak když párkrát zapnu a vypnu pc a pak místo vypínání a zapínání mačkám reset, začas to naskočí. :-(
Pc se sice každý den vypíná ale od přívodu 230 V ho nevypínám.
Jestli se dá pro tuto desku sehnat a vyzkoušet někde baterie to fakt nevím.
Schálně zítra ráno zkusím pc zapnout, a když to nenaskočí nechám to delší chvíli běžet a pak to vypnu a zapnu a uvidím jestli to půjde hned napodruhé. Ale baterkou by to mohlo být.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru