Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft LifeCam VX-1000, jak na ni??

Donesl ke mně soused tuto svou čerstvě zakoupenou webkamerku, ale ani já s ní rady nedám, po instalaci sw přiloženého na CD ale i sw staženého ze stránek MS a po spuštění průvodce nastavením tento hlásí že kamera není připojena k USB, to samé hlásí i správce zařízení Win XPSP2, systém ji prostě nerozpozná, porůznu jsem hledal jakési USB drivery, ale odkazy vesměs jen na onen již instalovaný a nefunkční soft, co tedy s tím, máte někdo zkušenosti???:beer:

Předmět Autor Datum
hlásí že kamera není připojena k USB, to samé hlásí i správce zařízení Win XPSP2 Spravca zariadeni…
MM.. 03.08.2007 22:55
MM..
Upřesním, možná jsem se špatně vyjádřil, úvodní wizard obslužného softu hlásí že webovka není přípoj…
borsuk 03.08.2007 23:15
borsuk
Tak v tom spravcovi zariadeni klikni u tej kamery ze chces nainstalovat ovladac, manualne (tlacitko…
MM.. 04.08.2007 00:04
MM..
Takže:stáhl jsem soft ještě odjinud(je shodný s sw na přiloženém CD i s sw který jsem stáhl přes vyh…
borsuk 04.08.2007 00:42
borsuk
Tak vcera soused dovezl druhy kus, naprosto bez problemu, no stalo se, jeste jsem se nesetkal z vadn… poslední
borsuk 09.08.2007 02:07
borsuk

hlásí že kamera není připojena k USB, to samé hlásí i správce zařízení Win XPSP2

Spravca zariadeni hlasi ze kamera nie je pripojena? To mas nejakeho spravcu zariadeni jasnovidcu :-)
Ked si v nom das v menu zobrazit - podla pripojenia, a otvoris USB root huby, je pod nimi nejake zariadenie? nezname zariadenie alebo je nejako identifikovane? Skusal si viac USB portov?

Upřesním, možná jsem se špatně vyjádřil, úvodní wizard obslužného softu hlásí že webovka není přípojena k USB, správcem zařízení je rozpoznána jako USB kamera, ale vypisuje že ovladače zařízení nejsou instalovány.Prostě je tam nemůžu nějak dostat.Soft pro práci s webkou se normálně nainstaluje ale USB drivery ne!!:beer:

Tak v tom spravcovi zariadeni klikni u tej kamery ze chces nainstalovat ovladac, manualne (tlacitko mam disk ci co to tam je) a daj mu cestu na rozpakovany spravny ovladac (musi tam byt nejaky subor .inf) bude na CD alebo na webe MS (lepsie ptz zvycajne na webe byva ovladac presne pre tu jednu kameru, na CD ich moze byt kopa pre rozne typy kamier ptz vyrobca vzdy setri a zvycajne robi jedno CD pre viac typov takze na CD moze byt aj v roznych adresaroch ovladace na rozne kamery).

Aky je vysledok (co presne mu tam davas a co vypise)?

P.S. alebo najprv chod na http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunicat ion/downloads/default.mspx
tam si vyber presne podla toho co mas, cesky nemaju takze asi english, a skus spustit to co stiahnes odtial (najprv bez pripojenej kamery).

P.S.2. Ak pouzivas nejaky predlzovaci USB kabel tak to skus bez neho, a skus to v zadnom USB porte co ide rovno z dosky, skus povytahovat ostatne USB zariadenia (preistotu, na skusku).

P.S.3. ak na CD je len ten jeden exe subor, tak skus hladat inf v adresari kam sa to rozpakovalo.
A hlavne pozri si k tomu navod :-)

Takže:stáhl jsem soft ještě odjinud(je shodný s sw na přiloženém CD i s sw který jsem stáhl přes vyhledávání na google i na stránkách MS), zkoušel jsem napřed instalovat sw a poté připojit kameru, ale i naopak, zkoušel jsem ve správci zařízení přeinstalaci ovladače přes průvodce aktualizací hw, rozpakoval jsem do složky kde co, instalační proces jsem navedl přímo do této složky...nic, nic , nic...jen hláška že instalaci hw nelze dokončit protože průvodce bla, bla, bla...prostě normálně to zprovoznit nejde, se*u na to, kameru zitra vrátim ať ji vyreklamuje u prodejce, basta fidli!!!3-[3-[

P.S.:jediné co jsem nezkoušel je povytahovat všechna zařízení z USB, v tomto nemám čisté svědomí]:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru