Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktualizace Zone Alarmu

Nejdřív jsem si stáhnul z těchto stránek http://www.zonealarm.com/store/content/company/prod ucts/znalm/freeDownload.jsp?dc=34std&ctry=&lang=cs
soubor (I only want...... až dole), který po spuštění v pc provedl tohle http://img73.imageshack.us/my.php?image=zaeditedgm6 .jpg a pak tohle http://img508.imageshack.us/my.php?image=za1editedt s6.jpg čímž jsem si stáhnul soubor zaZA_Setup_en.exe, kde už probíhala instalace klikáním na next. Dělal jsem něco špatně?

Proč to píšu. Už dvakrát mi vyběhla tabulka, kde se rádoby něco stahovalo a pokaždý mi ve version information zůslala verze 7.0.362.000 a dneska jsem se dozvěděl, že prý je teprve verze 7.0.337.000. Což mi nesedí s tímhle (je to tam už několik dní) http://catsearch.zonelabs.com/search/catsearch?sp-q =update&x=0&y=0&sp-a=sp10030ad9 (čtyři první odkazy).
Změna předmětu, původně: aktualizace ZoneAlermu (LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
stáhni si celou instalačku nějakého normálního firewallu na lokální disk. a protože buzerace s povol…
lední brtník 09.08.2007 00:42
lední brtník
A co doporučuješ za FW? Mě jen zaráží, že se mi zobrazuje verze, kterou jiní ještě nemají. A taky t…
XY 09.08.2007 11:23
XY
to je prave tezky jaky doporucit - pokud si vyberes slozity fw (nad tve schopnosti - a ver ze pro ka…
kmochna 09.08.2007 11:32
kmochna
Tak já něco zkusim. Docela by mě ale zajímalo, co že to mam vlastně za verzi ZA, když 7.0.362.000 je…
XY 09.08.2007 11:40
XY
Já mám starou verzi 6.5.737 a jsem s ní zcela spokojen. Každému vyhovuje něco jiného, podle toho, co… poslední
Kráťa 09.08.2007 12:28
Kráťa

stáhni si celou instalačku nějakého normálního firewallu na lokální disk. a protože buzerace s povolováním/zakazováním s pravidel firewallu není úplně sranda, dej přednost takové verzi ke které je čeština.
k čemu je ti včerejší nejnovější anglická verze fw, když na tebe vyskakují "tabulky", které 80% users jen odkliká yes, yes, yes - aby je to konečně pustilo dál - a mají za chvíli stejně zamořený pc jako bez firewallu, spíš hůř, protože bez jejich vlastního cedníku by tam od xp sp2 měli aspoň jakýs takýs ms filtr.
jinak nepamatuju, že by free verze zone alarmu byla něčím zajímavá nebo lepší než ostatní fw, jeho možnosti nastavení byly naopak pro mě naprosto ubohé.

to je prave tezky jaky doporucit - pokud si vyberes slozity fw (nad tve schopnosti - a ver ze pro kazdeho na svete minimalne jeden existuje :)) )nedovedes ho nakonfigurovat spravne a tudiz jako by nebyl.
---
ja trebas ted pouzivam jetico verze 1 (free) - slozity fw s rosirenym nastavenim rules (zakladni sitarina potreba znat).
mozna by stal za uvahu kerio - jednodussi a az na par bugu a parodie na snort.org je dobre nastavitelny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru