Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Náhrada Maxthonu

Už několik let používáme já i můj známý Maxthon. Ale poslední dobou Maxthon (poslední verze) zlobí, divně tuhne nebo si vezme 99% systémových prostředků a verze 2 je mi vysloveně protivná už jen kvůli práci s více uživateli na jednom PC v XP Home. No a jemu jsem verzi 2 raději také nedoporučil.

Table Browsing a zvětšování textu a obrázků přes hotkey už má mimo FF i IE7, ale ani pro FF ani pro IE7 jsem nenašel plugin, který by "vytahoval odkazy", jak je tomu u Maxthonu. Jde o to, že můj známý má částečně ochrnutou levou ruku a to vytahování odkazu myší mu dost pomáhá.

Kdo zná Maxthon, ví o co se jedná. Kdo nezná, zkusím popsat. Pokud je na stránce "klikací odkaz", tak stačí na něj kliknout, přidržet levé tlačítko myši a kurzor myši posunout. Odkaz se otevře v další záložce. V případě, že není odkaz "klikací", tak ho stačí přejetím myši označit do bloku, a pak stejným způsobem vytáhnout a opět se otevře do samostatné záložky.

Existuje rozšíření pro FF nebo pro IE7, které by dělalo totéž? Mi se ho pro IE7 najít nepodařilo a přiznám se, že v záplavě pluginů pro FF jsem se za chvíli ztratil a nemám ani šajnu o tom, které je výhodné s FF používat. U Opery se přiznám, že jsem nehledal. Mám tady jen verzi OperaUSB pro případ nouze.

Je mi opravdu jedno, jestli bude pro IE7 nebo pro FF nebo Operu, Oba patříme mezi méně náročné uživatele a RSS čtečky, poštovní klienty, předpovědi počasí a další podobné věci integrované do prohlížeče nepoužíváme.

Hledal jsem tady http://www.windowsmarketplace.com/category.aspx?bca tid=834&tabid=1 a firefox

Poraďte prosím.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skromný dotaz:proč se mi "přetvoří"v Avantu, když stahnu odněkud zazipovaný soubor,na php?Firefox to…
des 10.08.2007 00:39
des
Já nikdy zip nestahoval, vždy pouze a download.html absetup.exe, už to je divné... nový
Kráťa 10.08.2007 02:06
Kráťa
Aha, už mi to došlo. V zipu neni AB, ale něco a to něco se ti předělá na php... To tedy netuším, nik… nový
Kráťa 10.08.2007 02:14
Kráťa
Ne,když chci stahnout jakýkoli soubor v zipu,je po uložení v formátu php-zkrátka ten zip zmizí a sám… nový
des 10.08.2007 13:39
des
A co IE? Ak to robi tiez, mozno je to nejaky virus/spyware. Ked nie, vyskusaj zalohovat a zmazat kon… poslední
Dreamer 11.08.2007 23:39
Dreamer

Ne,když chci stahnout jakýkoli soubor v zipu,je po uložení v formátu php-zkrátka ten zip zmizí a sám se předělá.Ten AB mám ten poslední,funguje normálně,až na to.To php je pro mne nepoužitelné,protože si potřebuji v zipu po otevření vybrat jen co se mi hodí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru