Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolné vypnutí PC

Nevím jest-li se to dá nazvat samovolné,ale stává se mi s PC toto.Když jsem skenoval Spyboot,tak najednou zhasl monitor a rosvítila se ledka na resetu a PC nešel vypnout,jen se točí větráky,vypnut byl až když jsem vytáhl síťovou šňůru ze zásuvky.Po chvilce zapnu PC a jen se roztočí větráky, a nic se neděje,monitor je černý,Bios nic,žádné pípnutí zavedení systému,ani nejde otevřít CD mechanika.Po několika hodinách odpočinku PC,zapnu a nastartuje normálně.Stalo se to již několikrát a to jen při Spybootu a včera se to stalo při vypalování CD.Windows xp profi,800MHz,512MB.Jest-li někdo zná příčinu závady,byl bych moc rád za radu.Děkuji Jiří

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemám možnost vyzkoušet jiný zdroj a jest-li můžeš trochu konkrétněji napsat,kde to mám v Biosu hled…
Jiří 11.08.2007 18:17
Jiří
Přesně tohle mi dělal slabý zdroj. Po vypnutí nešel počítač znovu zapnout pokud jsem ho na chvíli úp… poslední
míra22 11.08.2007 22:04
míra22

Nemám možnost vyzkoušet jiný zdroj a jest-li můžeš trochu konkrétněji napsat,kde to mám v Biosu hledat v jakém Setupu?Mám malé zkušenosti s Biosem,akorát znám nastavení pro formátování a instalaci systému.

Přesně tohle mi dělal slabý zdroj. Po vypnutí nešel počítač znovu zapnout pokud jsem ho na chvíli úplně neodpojil od sítě. Šlo o to, že zdroj je v pohotovostním provozu i ve vypnutém stavu a nestačí se vychladit. Ten který mi to dělal měl i v pohotovostním stavu teplotu asi 50°C, protože v té době neběží ventilátor.Když jsem tenkrát zjistil, že vypnutý počítač "žere" asi 17W šel hned na vypínatelnou prodlužovačku.:))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru