Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je dôvod k reklamacii napal.a vypalovačky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L?

1 mesiac stará LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L napal.a vypalovačka DVD DL mi nečíta niektoré DVD disky /zvlášť tie menej kvalitné / dokonca je veľký problém aby v nero prepálila či urobila Image disku.
Ale keď to donesiem k inému PC kde je BENQ DVD-ROM 16X /len čítačka bez možnosti napaľovania/ tam ten disk v pohode načíta, keby bol aj náhodov problém s načítaním tak mi bez okolkov urobí Image DVD Disku. Ani v jednej nie je firmware. Pôvodne boli disky napaľované pred 1-3 rokmi na Lite-ON SOHW812S DVD DL napalovačke - jej amortizácia alebo podobne by bola na ďalšiu otázku do poradne.

Ohľadom Firmware keď ho tam nainštalujem aby som nestratil nárok k reklamácii.

Otazník se většinou píše na konec otázky.
Změna předmětu, původně: ?Je dôvod k reklamacii napal.a vypalovačky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zmenou firmware takmer určite prídeš o záruku. Nebolo to výrobcom povolené u žiadnej z napaľovačiek,… poslední
Majo 2 18.08.2007 10:30
Majo 2

Zmenou firmware takmer určite prídeš o záruku. Nebolo to výrobcom povolené u žiadnej z napaľovačiek, ktoré som mal doteraz (LG, NEC, TEAC), pretože keby sa ti to náhodou nepodarilo (stačí aby vypli prúd), tak ju spoľahlivo a definitívne "odpíšeš". A toto riziko nebude podstupovať žiaden výrobca, obzvlášť keď má k dispozícií všemocnú vetu: "Opravu svěřte odbornímu servisu"...

S firmou LG sa jednoducho netreba babrať a keď niečo nefunguje tak ako má, rovno to poslať na reklamáciu. To je aj moja vlastná skúsenosť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru