Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aku zostavu na hry/HD pre rozl. 1680x1050 - do 25000 SK

Vkaka za reakciu:

0. To som len tak shrnul pre tych ktorym sa nechce vsetko citat, lebo je toho vela.
1. Ocisloval som to koli prehladnosti - preco si myslis ze je to otazka, je tam otaznik? ;-) Ale je pravda ze som uvazoval ocislovat len to co treba, ale uz sa mi to nechcelo precislovat.
2. Nemam s tym skusenosti, prisiel by som o zaruku - a je do dolezite info, nechvalil som sa tym. ;-)
3. Ciastocne ano, ale budem mat novu kartu.
4. Mne ide vela, aj novych hier, v tomto rozliseni (napr. Tomb Raider), takze snad aspon v strednych detailoch mi pojde vacsina, neskor budem grafiku menit.
5. Standardne PCI sloty, nie PCIe, karty su teraz analog a Skystar2 (DVB-S), ale neskor sa to zmeni, preto som nepisal nic konkretne, staci mi ked tam budu tie 4 PCI sloty, lebo jeden sa casto neda pouzit.
6. Len 5000+?? Ja som tam mal 5200+ a rozpocet sa zvysil o 3000SK.
7. Teraz som nasiel aj verziu XT, cena nie je vyrazne vyssia ako PRO, takze co by bolo lepsie?
9. Ved preto tam je Fortron a nie noname, ale aj tak by mi pomohol konkretny tip, pokial mozno s co najlepsim pomerom cena/vykon a s cenou nie o niekolko tisic vyssou ako ten Fortron.
10. K tomuto som nikde ziadne info neziskal, je to dolezite, takze dakujem za odpoved, mam este otazku(y), aky zdroj by som si teda mohol vybrat (kolko W) a kolko by som potreboval k lepsiemu procesoru - uvazujem o 5600+ (89W) alebo 6000+ (125W), spotreba pri 5200+ je 65W - ak by to teda zalozny zdroj zvladol, uz by som vzal aj zalohu na novu graficku kartu, mozno ATI X29xx.
11. "U odbornikov"? taku firmu nepoznam. ;-) Vazne, ako zistim ze su to odbornici? V danom obchode som nakupoval uz niekolko krat a aj mi poradili a som spokojny, ale teraz riesim niekolko problemov, tak som sa chcel radsej poradit. Napr. pamate A-Data, ktore mi radili na niekolkych miestach tam nemali, ale ked som im napisal, tak odpisali ze su na sklade, keby som sa nespytal na nete, tak by som kupil zbytocne draho, alebo menej vykonne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny