Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Reklamace nedodaného zboží

Neviem ako v obchode ale ked si ibjednavam zo skladov tak napr euromedia to robi tak, ze mam na dodacom liste popisane perom same vecko a to je od toho ako si skladnici kontroluju podla dodaku ked tovar vyskladnuju. Takto sa naozaj takme rnemoze stat aby mi nieco neprislo, co nie je na dodaku.
Riesit sa to neda nijako. Max mozes kontaktovat obchod s tym co sa ti stalo. Ja osobne by som ti ale moc neveril (z pozicie obchodnika). Ak by vsak slo o malickost (napr usb kluc) poslal by som ti ako prejav dobrej vole dalsi kus zdarma (mna to nezabije a aspon si neposkodim dobre meno).
Inak raz mi zo skladu prisiel procesor AMD. Ked som ho do dal do dosky nesiel. Prezrel som si ho poriadne a mal utrhnut jednu nozicku, co nebolo na prvy pohlad vidiet (procesory vzdy letmo kontrolujem zospodu zrakom). Pri pokuse reklamovat sme to museli uzavret tak, ze to bola moja chyba a to robim s tym skladom rocne milionovy obrat. Procesor bol v neposkodenej krabici s original pecatou. Proste presiel vystupnou kontrolou zmatok a schytal som to zrovna ja. Dnes mi visi doma na nastenke;o)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny