Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem windows vista basic a DC ++ 205

Zdravím všechny.

Mám nový notebook a v něm nainstalováno asi prokletí v podobě windows vista basic. Ale chtěla bych dát vistě ještě šanci, bohužel mne čím dál tím víc dostává.

Nainstalovala jsem si dc plus plus verzi 205 a nemůžu se dostat do žádného hubu. ip adresy mám nastavené správě, všechno.
Tak teď nevím, jestli stejně jako u xp nemám zablokovat vlastní firewall visty a stáhnout si třeba kerio. a pak by mi to mělo jít? Opravdu netuším.d
Děkuji za každý podnětný nápad:)
A prosím, píšte mi to polopatě...nejsem tak zběhlá v termínech a v počítačích:))) díky moc za pomoc všem.

Vaše Karkulka:)

Předmět Autor Datum
Pokud používáš relativně nebezpečný program typu P2P - DC++, bylo by možná dobrý nápad si nechat kon…
Vladimir 27.08.2007 11:49
Vladimir
ja mam verzi 0.698. ta mi funguje castecne. pripojim se ale pak nemuzu klikat na horni listu (soubor…
skejpa 09.09.2007 12:07
skejpa
zadny dc++ 205 neexistuje patrne myslis strong dc++ 2.05 pokud ano s duverou se obrat na BM na foru… poslední
kmochna 09.09.2007 18:48
kmochna

Pokud používáš relativně nebezpečný program typu P2P - DC++, bylo by možná dobrý nápad si nechat konfigurovat firewall od kamaráda/kamarádky, někoho kdo se v sítích vyzná. Pokud bude opravdu schopný sám uzná že je Vista firewall lepší než Kerio nebo jiné osobní FW.

Tím neříkám že je problém ve firewallu, jen nápad.

Co se týče toho dc++, nainstaluj poslední verzi toho klienta nebo zkus vyměnit za jiný.

ja mam verzi 0.698. ta mi funguje castecne. pripojim se ale pak nemuzu klikat na horni listu (soubory nastaveni atd) protoze jinak to spadne. StrongDC mi taky neslo. Kazdopadne reaguju z jineho duvodu. Mam taky notebook s Vista (premium) a ackoliv sem se toho bal nakonec sem si ji tam nechal nainstalovat - ano, slysis dobre, notebook mam skladany a mohl sem si OS vybrat a presto sem zvolil visty. na desktopu mam XP a musim rict ze az na par drobnosti jako je prave DC jsou Visty vyrazne lepsi nez XP. a to nepocitamn fakt ze sou taky mnohem hezci - ale to musis mit aero packet.

problem muzes vyresit pomoci torrentů. zkus stahovat treba prez Azureus. albumy sou na torrentech vzdycky a jednotlivy pisnicky muzes stahovat z blogu... Kdyby si ale nejak vyresila problem s DC tak dej vedet...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru