Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mozno slo na dovolenku, alebo na zachod.
shiro 27.08.2007 08:21
shiro
shiro je ... opakované príspevky tohoto de...a , správca si všíma a maže!!! tvrdi že robi v autoriz…
shiro je ... 28.08.2007 21:14
shiro je ...
No tak sa ukaz ty mudrak. Co mu poradis? Amater, prd povies, ale na druhych budes kydat. Odpovedal…
shiro 28.08.2007 22:46
shiro
nevim k jakemu tematu přichází tato odpověď ale pokud jsi si přečetl dotaz tak " "nejde mi to, co s…
mv 29.08.2007 07:20
mv
No dobre, pridem k tebe s autom, ze mi dakam zmizla radiaca paka, nevies kam? Samozrejme, ze vsetky… poslední
shiro 29.08.2007 10:53
shiro

No tak sa ukaz ty mudrak. Co mu poradis? Amater, prd povies, ale na druhych budes kydat.

Odpovedal som ako som odpovedal, nakolko dotycny polozil stary znamy dotaz typu "nejde mi to, co s tym" kde uviedol velke prd o svojom pc a co predchadzalo jeho chybe. Takze az si taky genius, popripade vlastnis vestecku gulu, kde hned vidis ze problem je v subore krnl386.exe na riadku 402 offset 0x25FFEDB, tak co to krucinal nenapises? Nik tu nieje nostradamus, a nik mu na obrazovku a do PC nevidi, tak sa spametaj laskavo.

Tak sa ukaz ty mudrlant.

A napis si aspon normalnu prezyvku, nech vidim s kym mam tu cest, zbabelec jeden.

nevim k jakemu tematu přichází tato odpověď ale pokud jsi si přečetl dotaz tak " "nejde mi to, co s tym" kde uviedol velke prd o svojom pc " ad a) v dotaze není zmínka o nefukčnosti ad b) myslím že je naprosto jedno jestli je pc modré nebo červené pro tento problém ale přesto děkuji za odpověď která má vysokou hodnotu druhu jakou barvu má tohle zelený auto odpovím žlutou

No dobre, pridem k tebe s autom, ze mi dakam zmizla radiaca paka, nevies kam?
Samozrejme, ze vsetky auta ju maju rovnaku (jasne ze nie), takze hned vies aku tam dat a ako ju tam dat, vsakze.:-/

To o com tuna pisem je, ze na tvoj problem je miliarda sposobov riesenia, preto ze je to jeden z kategorie "medzi nebom a zemou", kde ani panboh nepozna pricinu, a mohlo sa stat hocico. A doplnujuce info pozadujem preto, aby som vedel s cim mam do cinenia.

Je 100x lepsie ked pisatel doda komplet popis problemu, a nie len "zmizlo mi to, co s tym", ako si napisal ty.
Potom nasleduje tak 10 prispevkov, kde z teba len tahame info, ze co sa robilo na pc pred ty,m, nez sa chyba stala a podobne. Pritom 99% ludi odpovie ze "sa to pokazilo same", kedze nechcu priznat, ze sa rypali tam kde nemali, a tudiz ani nevedeli co robili. Preco? Lebo by vyzerali za blbcov. Nakoniec prideme zvycajne na to, za sa dotycny hrabal v registroch, pripadne pouzil nejaky z genialnych cisticov PC co v pc viac pokazia jak opravia, a problem je na svete.

Takze pokial ti funguje to co ti napisali nizsie, cez klavesu win+F, tak pouzivaj to, alebo sa pozri do nastaveni start ponuky, ci to tam nemas len vypnute, aby to tlacitko nezobrazovalo. Pokial sa vsetko tvari normalne, a klavesova skratka ide, tak to neries a existuje tak, alebo reinstaluj windowsy. Neoplati sa totiz nervacit kvoli stupidnemu tlacitku, pretoze zasibalo windowsu samotnemu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru