Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno změna IP adresy u Lexmark E120N

v manuálu je bohužel jen toto a z toho jsem na větvi.
Použití rezidentní web stránky tiskárny
Tiskárna Lexmark E120n (síťový model) má rezidentní webovou stránku, k níž získáte přístup pomocí prohlížeče. Pro přístup na
tuto rezidentní webovou stránku zadejte do pole URL adresy prohlížeče IP adresu tiskárny (např. http://192.168.236.24). Pokud
neznáte IP adresu vaší tiskárny, naleznete ji na stránce se síťovým nastavením. Viz Tisk stránky s konfigurací menu a nastavením sítě.
Mezi funkcemi rezidentní webové stránky najdete i okna s informacemi o stavu tiskárny v reálném čase a podrobnostmi konfigurace tiskárny, jako je aktuální velikost paměti a verze strojového kódu. Pokud máte administrátorská práva, můžete také provádět změny v nastavení tiskárny.
Tisk stránky s konfigurací menu a nastavením sítě
Pro vytisknutí stránky s nastavením menu a stránky s nastavením sítě stiskněte tlačítko Pokračovat, když se tiskárna nachází ve stavu Připraveno. Tiskárna automaticky vytiskne stránky s konfigurací menu a nastavením sítě.
Na stránce s nastavením menu se vytiskne seznam s nastavením tiskárny a aktuálními výchozími hodnotami. Aktuální výchozí nastavení jsou označena hvězdičkou. Stránka se síťovým nastavením potvrzuje, že stav sítě je „Připojeno“ a uvádí aktuální síťová nastavení.

a tam to píše ty nuly. Hlavně že jako příklad je 192.168.236.24:.(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny