Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnova systému

Ak je ta zaloha len data tak ti to nepomoze. Budes potrebovat najskor instalacne CD Windows (to snad mas ak su tie Win legalne) a preinstalovat to.
Nic sa neprerusi z nezistnych duvodu, ak sa ti tam nieco prerusilo tak bud a) mas to zavirene jak svina alebo b) nieco si tam posahal mazanim apod alebo c) blbne niektory hardware napr. disk alebo RAM, RAM sa da otestovat napr. disketou z www.memtest86.com), disk utilitou od vyrobcu disku.
Servis ziaden nepoznam, to ti snad zvladne urobit hocktory najblizsi schopnejsi predajca PC (na cene sa dohodnite), nepises ani odkial si.

Jsem z Prahy. Instalacní cd bohuzel zádné nemám, vlastním notebook acer a tam u nich se proste nejspís nedávají, to se spustí samo a ídís se jen nejakými pokyny..Ta preinstalace s home na xp, tu mi delal jeden kolega v práci samozrejme ze asi ze vých nejakých prostredku..které já tady nemám.Viry bych nerekl ze jsem tam mel, spís to vzniklo tím nedokoncením systému..Na chvíli jsem si odbehl a kdyz jsem prisel tak byl pocítac uz nacten ale s prázdnou plochou, tam se má vzdycky objevit tusím ze OS bylo úspesne dokonceno s ikonkou ok, bohuzel já jsem to restartoval a tím to vsechno mohlo vzniknout..Bral jsem to proste uz za vyresené.Ve slozce tento pocítac me také úplne zmizela vypalovací technika.. Mám tam jen slozku acer C.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny