Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnova systému

Lol, takze acer :-) Chod si niekde do predajne aceru alebo zavolaj si na servisne stredisko aceru (zoznam aj s telefonnymi cislami si snad dostal na papieriku v krabici od notebooku, alebo chod na www.acer.cz a tam si to najdi, http://www.acer.cz/acereuro/page6.do?sp=page6&dau11 .oid=1194&inu19.current=1194&UserCtxParam=0&GroupCt xParam=0&dctx1=4&CountryISOCtxParam=CZ&LanguageISOC txParam=cs&ctx3=-1&ctx4=%C4%8Cesk%C3%A1+republika&c rc=3915063054) opytaj sa za kolko ti to daju do stavu v akom to bolo od vyrobcu, mal si tam pravdepodobne legalne WinXP-Home, uz v cene notebooku (na spodnej strane notebooku by si mal mat nalepku Windows XP Home aj s cislom).
Notebooky bez dodaneho recovery-CD zvyknu byt robene tak, ze bud
a) pri prvom spusteni ta to vyzve ze ti to napali na CD alebo DVD zalohu systemu, t.j. recovery CD/DVD na taketo ptipady si vyrobis vpodstate sam
alebo
b) po stlaceni urcitej klavesy pri starte sa spusti obnova systemu, to bude uvedene v navode k notebooku, ten si uz mal niekedy aspon otvoreny? :)

Pozor obe metody zvyknu zmazat vsetky data takze ak tam mas nejake dolezite dokumenty/maily apod tak ich treba najprv odzalohovat z HDD na CD.

P.S. k tomu co si s tym robil sa nebudem uz radsej vyjadrovat, ale keby si s tym normalne pracoval a nemal to zavirene a nebol by s tym ziaden HW problem tak nikdy nepotrebujes robit ani obnovu systemu ani by ti odtial nikdy nic samo od seba nezmizlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny