Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vypíná se mi pc

Čuste masteři potřeboval bych pomoct jen tak zničeho nic se mi uplně vypne pc většinou třeba když si zapnu nějakou hru ale i normálně možná je to nějakej vir ale podle mě za to ůže systém měl sem už co dočinění ze složkou DLL user32.dll která se nachází v c)Windows)system32 která mi nejde smazat a proto ukazuje chyby nepovolené přemíštění knihovny atd. dokonce jsem zkoušel nějaké opravy ale nic nepomohle poradte pls

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Poradím: Až tento problém vyřešíš a máš XP, tak jako já: Po čisté instalaci Widlí si udělám bod obno… poslední
marekdrtic 01.09.2007 11:37
marekdrtic

Poradím:
Až tento problém vyřešíš a máš XP, tak jako já:
Po čisté instalaci Widlí si udělám bod obnovení [http://img392.imageshack.us/img392/1685/obnovenifm3 .th.jpg]

A taky před a po nějaké vážnější instalaci se zásahem do systému (hra, kodek atd...)
Když se ti občas stane že se něco poj.ebe, tak při startu bootování stiskni F8 a bod obnovení. Je velká pravděpodobnost, že se ti to napraví.

Další návod(hlavně pro Widlovský hlášky typu Operační systém nenalezen nebo NTLDR nenalezen : vlož instalační CD Widlí a zvol opravu R a Konzoli K nebo C(asi C, si to tam přečteš). Objeví se okno podobné oknu v MS-DOS, tam se přihlásíš jako Administrator(bacha, když to zadáš 3x za sebou blbě, tak se ti restartuje PC a znova). Hlavní příkazy pro opravu poje.banejch Widlí jsou fixmbr(MBR tabulka), fixboot(BOOTovací soubory) a chkdisk(tam patří ještě lomítko a nějaký písmenko, jsem línej se na to mrknout, tady poradí, nejsem si jistej. Jinak když napíšeš help tak ti to vypíše všechny příkazy. Je jich asi 30. Když ani to nepomůže, tak opravnou instalaci nebo nouzový režim.
Nezodpovídám za problémy s tímto návodem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru