Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pevný disk do notebooku (pomoc s výběrem)

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem pevného disku do mého staršího notebooku HP nx6110. 40 GB mi už bohužel nestačí, a tak uvažuji o koupi 120 GB (nebo minimálně 100 GB) s podmínkou rozhraní ATA-6. Vybírám z e-shopu Czech Computer z následujícího odkazu:

www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Notebooky%5 C_P%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD_%5CPevn%C3%A9+d isky%5CPATA+Mobile%5C5400%5C120GB

Poslední dva Western Digital nesplňují výše uvedenou podmínku, ze Samsungů mám strach (moje špatná zkušenost s jejich produkty obecně). Jeden známý mi doporučil Hitachi, naopak mi řekl, že Seagaty se do notebooku prý nehodí, protože se moc zahřívají (to ale nemohu posoudit). Na tu Toshibu jsem zase nečetl moc dobrou recenzi s tím, že je pomalá (to také nemohu posoudit, ale většinou jsou ty HDD ve specifikacích téměř na chlup stejné...). Zbývá mi tedy Hitachi (resp. jeden z těch tří).

Je moje úvaha správná? Který disk byste mi doporučili Vy a který ne (nejen z té stránky Czech Computer, ale třeba i z úplně jiné - Fujitsu apod...)? Co se ceny týče, nechtěl bych za to zaplatit více jak 2300,-.

Děkuji, Vláďa

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content &task=view&id=9255&Itemid=45&limit=1&limitstart=… poslední
jascore 03.09.2007 23:57
jascore

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru