Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "ztracena data"

nedavno se mi kousnul pocitac , restartoval sem ho , po restartu nabehlo ze system nebyl radne ukoncen a ze by mel byt zkontrolovan , po zkontrolovani nabehli windows ale v nakym zakladnim nastaveni : plocha jinej obrazek , zmizeli ikony .... dyz sem otevrel dokumenty nic v nich nebylo jen ukazka hudby a obrazku jaka je pri novem nainstalovani Windousu , takze to vypadalo jako dyz je vsecko fuc , ale disk je porat stejne zaplnen , nektery programy fungujou normalne , jako treba hry , ale nekery hlasej eror ze nejdou najit , treba icq - ALE po nainstalovani programu ktery prohleda a analyzuje disk mi vsecky data (fotky videa mp3 seminarky ikony) kery mi chybej najde v souboru kerej je na disku ale normalnim zpusobem nejde najit (nazev: found.000 ) tak sem se chtel zeptat jesi ste se s tim nekdo nesetkal , nebo nevite jak bych moh soubory z disku dostat , protoze fotky stejny znova nenafotim a seminarky se mi delat znova taky nechtej (dyz dam zalohovat tak mi ty soubory zalohovaci program nenajde ) predem dekuji
- Operacni system mam Windows XP Profesional

Předmět Autor Datum
zapni si zobrazovanie skrytych suborov, a ten adresar found.000 tam uvidis
shiro 02.09.2007 21:12
shiro
a kde se to nastavuje ? dik , ale nemyslim si ze to pomuze , dyz dam vyhledat ten soubor a zaskrtnu…
najtrajdr 02.09.2007 21:14
najtrajdr
tak uz sem dal zobrazit skryty soubory a nepomohlo (spis mi to pride ze ty soubory nejsou videt jako…
najtrajdr 02.09.2007 21:28
najtrajdr
Ked sa nieco stane s pouzivatelskym profilom, system bez opytania vytvori novy!! Potom to vyzera pre… poslední
x22 02.09.2007 23:35
x22

Ked sa nieco stane s pouzivatelskym profilom, system bez opytania vytvori novy!! Potom to vyzera presne tak, ze vsetko nastavenie sa vrati na zakladne a dokumenty "zmiznu".
Stalo sa mi to, ked som docasne zrusil pismeno disku, kde som mal pouzivatelske data. Nastastie povodne data boli v poriadku a ja som vedel, ako ten profil presmerovat na povodne miesto.

Tie profily su normalne vsetky v C:\Documents and Settings, mozes sa pozriet, co tam je.

S datami na disku (alebo priamo s diskom) sa asi stalo nieco nepekne, ked system pouzil tuto metodu a vyskytuju sa nazvy ako found.000.

Takze by sa s tym diskom nemalo robit nic okrem pouzitia programu (programov) na obnovu dat. A s tym nemam skusenosti (este sa mi disk takto nepokazil a okrem toho mam obvykle zalohu).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru