Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Anarchiste díky za tip, naprosto perfektní přístroj, uživatelsky přítulný až lamofilní, s integrovan…
Paullus 08.09.2007 21:45
Paullus
Tak to mi spadl šutrák ze srdce, že ti to přišlo k chuti! Omlouvám se za opožděnou reakci, ale rela…
anarchist 15.09.2007 19:13
anarchist
nerikej ze jsi tam nejel s notasem :)) nový
kmochna 16.09.2007 07:46
kmochna
Tvou první informací o tom zařízení jsem si přečetl v době, když jsem byl rovněž na dovolené a z ní… nový
Paullus 16.09.2007 09:53
Paullus
Doplňuji o recenzi: http://www.digizone.cz/clanky/wisi-or-27-dvb-s-t-pv r-kombinovany-prijimac/ poslední
anarchist 29.09.2007 00:29
anarchist

Anarchiste díky za tip, naprosto perfektní přístroj, uživatelsky přítulný až lamofilní, s integrovanou češtinou; prostě nemám, co bych mu vytkl. (Mif mi již vysvětlil, že výměnných disků netřeba).

Jak už to bývá, vždy je něco za něco. K zařízení jsem obdržel dva manuály, v češtině a v němčině, každý z nich k naprosto jinému přístroji (oba bez varianty s USB). Naštěstí pedantští Němci tam alespoň dodali jakýsi obecně použitelný dodatek o kopírování souborů ze zařízení do PC s odkazem na webovou stránku, kde se prezentují obdobné přístroje (zn. UNIVERSUM). Pomocí zbytků své němčiny, jejíž základy jsem již v dávné minulosti stranou ležet nechat musel, jsem nějaký ten SW vyhledal a nahraný záznam si ze zařízení stáhl (to vkládání sloves na konec věty je snad infekční). Je v perfektní kvalitě; jediné, co mne zaráží, že nejde přehrávat standardními přehrávači (WM Player, WMP Classic, WinAmp, IrfanView apod.) Jediný, kdo jej skousne, je VLC.

Tvou první informací o tom zařízení jsem si přečetl v době, když jsem byl rovněž na dovolené a z ní jsem si je také objednával. Budiž ale řečeno, že já jsem bez internetu nevydržel a protože na západě Čech s HSDPA poněkud ustrnuli, připojoval jsem se pomocí GPRS.

Strašné, bylo to jak za války...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru