Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zapojit interní firewire

Zdravím,
chci se zeptat, jak zapojit interní firewire port na přední stranu case? Mám interní PCI kartu, která má jeden interní firewire port. Ten je proveden jako klasický 6-ti pinový firewire port. Potom mám PC case, který má na přední straně taky jeden klasický 6-ti pinový firewire port. Od tohoto portu na case vede kabel, který ovšem nemá klasický port, ale je rozdělen ja jednotlivé piny, které jsou zvlášť. (Samostatné žíly na kabelu, každá žíla je zakončená miniaturním female konektorem. Neexistuje nějaká redukce, jak to zapojit do interního PCI slotu? Hledal jsem různé kabely a redukce, ale nic jsem nenašel. Tohle už určitě někdo z vás řešil. Díky

Předmět Autor Datum
Jo tak po redukci už jsem se taky pídil (možná nedostatečně, ani se mi nechce věřit, že by se neděla…
anarchist 06.09.2007 11:54
anarchist
No, právě, taky nemůžu nic podobného sehnat. Takže nikdo nic podobného neřešil? Tak asi přijde na řa… poslední
Jirka I. 14.09.2007 07:31
Jirka I.

Jo tak po redukci už jsem se taky pídil (možná nedostatečně, ani se mi nechce věřit, že by se nedělala). Nejen pro firewire, ale i USB. Vždycky nadávám, že je na přídavných kartách směrem dovnitř klasický konektor a ne piny. Kdo poradí, kde jsou k mání redukce, má u mě velké plus. Posledně jsem si redukci musel vypůjčit od přídavného panelu do 3,5" pozice.
Opačnej problém je taky výživnej - přídavný panel s napevno udělanejma klasickejma konektorama, který je třeba zapojit do desky. Pokud to člověk nechce vytahovat záslepkou ven a zapojovat zvenku, tak tam se to dá řešit rozebráním přídavného headeru a propojením uvnitř bedny. Je to sice velká bambule, ale jde to.

No, právě, taky nemůžu nic podobného sehnat. Takže nikdo nic podobného neřešil? Tak asi přijde na řadu kutilství. Nejspíš koupit klasický kabel, ten zapojit do interího firewire, druhý konec ustřihnout a napojit na nějakou svorkovnici, na kterou pak napojit i výstup z case. Největší problém bude asi správně zapojit kabely.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru