Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Box.net - jak namapovat online úložiště z Windows

Ahoj všem :-)
Seznamuju se nyní se službou http://www.box.net/ - pro ty, kdo ji neznají, nabízejí 1GB online úložiště zdarma, větší kapacitu pak za poplatek. Služba vypadá docela dobře a jsou na ni na internetu celkem slušné ohlasy. Soubory lze uploadovat přímo ze stránek služby po přihlášení pomocí drag&drop nebo též zasílat emailem ::)

Našla jsem též článek, jak namapovat box.net přímo z Windows.
Pokud by se to podařilo, nebylo by třeba se ani přihlašovat přes webové rozhraní do služby. "Můj" box.net by se mi zobrazoval jako další disk, takže přidávání i odebírání souborů by bylo velmi snadné. Ten článek je tady http://techie-buzz.com/technology-buzz/mount-boxnet -account-in-windows-explorer.html

Mám WinXP, zkouším to z z verze Home i Prof. Ale způsobem popsaným v článku se mi nedaří dostat se do svého boxu - buď mi to napíše, že je špatná webová adresa, nebo to adresu zřejmě akceptuje a vypadá to, že ověřuje heslo, ale pak se objeví přihlašovací políčko znovu s vyplněným jménem, ale bez hesla - tak ho zadám znovu, zase čekám a zase se objeví zpátky přihlašovací obrazovka bez hesla atd.

Přes webové rozhraní se tam dostanu kdykoliv bez problémů. Nevím tedy, jestli je mapování box.netu dostupné např. jen pro placené verze nebo jestli se změnily popisované cesty nebo jestli toto mapování znemožnili poskytovatelé služby nebo proč to vlastně nejde? Zkoušela jsem zadat i jiné webové adresy - http i https, podložky za lomítkem nebo jen samotný www.box.net atd. atd. - ale nedaří se. V nápovědě na serveru box.net se mi nepodařilo najít odpověď.

Můžete mi prosím někdo poradit? Děkuju předem.

PS: Kdo jste uživatelem box.net, ať už placené či free verze? Napište prosím svoje zkušenosti. Dík.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny