Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Niekolko otazok na Orange Super Pausaly a 0SK

1. Je mozne pouzit pre pausal 0SK existujuce Prima cislo, alebo len nove? Ak len nove, je nejak inak mozne pouzit cislo Prima pre pausal 0SK?

2. Je mozne pouzit pre pausal 0SK existujuce T-Mobile cislo (Easy)? Ak ano, plati sa za to nieco?

3. Ak mam kredit 700SK na prime, ktory nedokazem prevolat, presunie sa na pausal 0SK alebo prepadne?

4. A co T-Mobile kredit, ten je mozne presunut na pausal 0SK?

5. Viem ze T-Mobile ponuka moznost predlzit zmluvu a vziat novy akciovy telefon 6 mesiacov pred skoncenim viazanosti, dokonca ponuka este zlavu na telefon 1000-2000 SK - hlavne zakaznikom s vyssimi fakturami 1000+SK, takze sa chcem spytat co Orange, ak v decembri konci viazanost, je to menej ako 3 mesiace, pausal 60, faktury okolo 1000SK - je mozne vziat novy super pausal a akciovy mobil uz teraz? Ma s tym niekto konkretnu skusenost?

Vdaka.

Předmět Autor Datum
Preco si nezavolas na infolinku alebo nebehnes do najblizsej predajne?
fleg 18.09.2007 15:47
fleg
Najlepsie je najprv si prestudovat cennik resp. akekolvek dalsie doplnujuce informacie a dokumenty k… poslední
MM.. 18.09.2007 16:01
MM..

Najlepsie je najprv si prestudovat cennik resp. akekolvek dalsie doplnujuce informacie a dokumenty ktore k sa k tomu pausalu daju najst na www.orange.sk (pochopil som dufam spravne ze sa jedna o pausal orange). Zvycajne su tam ku vsetkemu nejake .pdf dokumenty, treba sa k nim preklikat.
Ja to tak robim vzdy a po precitani .pdf nemam ziadne dalsie otazky resp. takmer ziadne, zvysne otazky ti zodpovedia na infolinke alebo na akejkolvek pobocke/predajni orange.

P.S. dost by som sa divil keby siel akykolvek kredit presunut do pausalu. A este dokonca od konkurencie ::) podla mna presuvat kredity nejde, ale opytat sa mozes, mozno sa da zvysny kredit nazad vyplatit apod.
P.S.2. cislo by malo ist presunut a ano zvycajne sa za to plati, ale stiahni/pozri si cennik...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru