Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zobrazení flash disku v průzkumníkovi

Já tedy zatvrzelý boj s průzkumníkem pozoruji hlavně u "dosových dinosaurů", kteří používali leta Norton Commander a dvojpanelový manažer jim zalezl natolik pod kůži, že odmítají do průzkumníka kliknout.

Nijak netvrdím že nejsem taky navyklý na dva panely, Norton byl můj hlavní uživatelský interface řadu let :) Ale myslím že pro začítečníky je průzkumník lepší, ti zase nevědí co s dvěma panely dělat.

A explorer používám taky, a to sice na práci se sítí - ještě jsem nenašel souborový manažer, který by byl schopný zlvádnout práci se sítí pro mne uspokojivě, a tedy lépe než průzkumník. Nepoužívám TC protože stojí peníze a za file manažer nechci platit, používám Free commander. Ten umí třeba to co TC ne, a to zadat UNC cestu do adressbaru a na umístění přepnout. Z dalších třeba Servant Salamander je schopný se sítí pracovat jen přes shift-F7, protože ikonka sítě zobrazuje jen nepoužítelný dialog se stromem. A vůbec se manažery chovají k síti jak se jim chce, nezobrazují všechny providery, nezobrazují ICA nebo RDP klienta, nezobrazují mi NFS klienta...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny