Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde sehnat matný 14" notebook do 20000

Dobrý den,
i když je nabídka notebooků na trhu poměrně široká se svými požadavky stále nemohu najít ten pravý. Potřebuji spolehlivý notebook s max. 14" matným displayem, který budu využivát hlavně k psaní, surfování, prohlížení pdf souborů a poslouchání hudby. Potřebuji aby to byl notebook poměrně odolný a přiměřeně přenosný, neboť jej budu nosit každý den na ramenou. Nepožaduji kvalitní baterii, ale naopak požaduji tichý chod (ntb bude zapnutý tak cca 7hodin každý den), protože potřebuji aby mě notebooku nerušil při práci a také tichou klávesnici, která se nebude prohíbat a tlačítka se budou pěkně vracet.
Uvažoval jsem o koupi repasovaného Dellu Latitude D600, ale podle jedné recenze, jde o notebook hlučný (http://notebooky.idnes.cz/horky-update-prvni-dojmy- z-pentium-m-notebooku-a-la-dell-pj8-/tech-a-trendy - nb.asp?c=A030318_5204337_tech-a-trendy-nb) . Ten tedy padá.
Dále mě napadá Fujitsu Siemens AMILO Pro V3405, ale zatím se nepodařilo zjistit, zda má matný displej a zda se neprohýbá klávesnice, jako u některých jiných typů.
Připadá v úvahu také Asus A8HE, ale nevím nakolik má odolné zpracování a šasi (ntb bude muset snášet každodenní přenášení, za ne vždy příhodných podmínek). Samozřejmě mě odrazuje lesklý displej, který by mně při práci rušil.
Acerům kromě toho, že mají vždy lesklé displaye, vzhledem k jejich počizovací ceně moc nevěřím. Svými parametry by přicházel v úvahu jedině ACER Aspire 3054WXMi, či Acer Aspire 4520-5A1G12Mi, který se však již nedá sehnat.
Jediné co mi tedy asi zbyde je tedy koupit repasovaný IBM. Mám letitý Thikpad 600E a kromě toho, že je hardwarově zastaralý (a již zdaleka není tichý) mi velice vyhovuje.
Máte někdo s uvedenými notebooky zkušenost? Víte o nějaké dobré koupi dle žádaných parametrů, či jste měli stejný problém. Za odpovědi děkuji

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru