Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaky procesor do notebooku

Stale jsi nenapsal, co na tom chces delat - parit, kancl nebo co vlastne??? Hodne muziky za malo penez chce asi kazdy...

Osobne mam Toshibu s X700 a P-M 2GHz. Tenkrat to bylo v akci, protoze vyprodavali model (asi o 8000,- to bylo levnejsi - takze 25 litru).

Diky grafice spadla vydrz asi na polovinu (mam max. 2h, to same s integrovanou drzi cca 4:30). Procik mam stazeny na 1,3 GHz, protoze na beznou praci to bohate staci a tolik to nehreje... Co se tolik neuvadi je teplota disku - muj ma kolem 50 st, Siemensy maji asi 45... pri bezne praci!!! to si ohlidej.

Pro kancl je lepsi Turion (hodne muziky za malo penez), C2D zase pro praci s multimedii (konverze videa, nejnovejsi hry atd.). Jinak jsou ale vyrovnani... (az na cenu). Osobne bych do neceho jednoducheho a usporneho (vydrz, zniceni, ztrata...), protoze vim, ze bych nemel vyuziti (na narocnou praci mam normalni PC, ten si muze topit a makat nonstop...). (i kdyz se Microsofti snazi sezrat vykon... jo kde jsou ty doby aplikaci velikosti v radu max. stovek kB ]:))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny