Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na virtualne mechaniky

Zhanam nieco, co mi dokaze vytvorit, co najviac virtualnych mechanik. Myslim, ze Daemon Tools zvlada max 4. Je nieco co vie viac?
Resp riesim problem v jednej skolskej ucebni ako prevadzkovat vyukove programy bez nutnosti vytvarania kopii cd. Nic ine okrem virtualnej mechaniky ma vsak nenapada.

Předmět Autor Datum
Z placených verzí třeba Alcohol 120/52% umí až 31 virtuálních disků, free Virtual CloneDrive jich zv…
karel 02.10.2007 12:57
karel
Myslim, ze osem im bude stacit. Kedze ide o skolstvo program musi byt zdarma samozrejme;o).
fleg 02.10.2007 12:59
fleg
Já třeba používám Daemon Tools. poslední
Rhode 05.10.2007 08:27
Rhode
Tohle vyšlo v nějakém chipu ale asi to nebude vhodno pro školu, je to jinak asi placený pgm. ....Vi…
čumil 02.10.2007 17:00
čumil

Tohle vyšlo v nějakém chipu ale asi to nebude vhodno pro školu, je to jinak asi placený pgm.

....Virtual CD v5 CZ

Pomocí programu Virtual CD překopírujete jednoduše váš CD/DVD na pevných disk do zkomprimované podoby a následně s nim můžete pracovat pomocí virtuální mechaniky, aniž byste CD/DVD museli mít fyzicky ve čtecí mechanice. Přístup na takové CD či DVD je velmi snadný a rychlý, protože program vytvoří jejich virtuální podobu. Takových mechanik je možné v sytému vytvořit až 25.
Virtual CD je mimořádně rychlý a uživatelům, kteří mají CDDVD médií opravdu hodně a neustále jsou nuceni je vyměňovat, se program stane velmi užitečným pomocníkem. Navíc budou ušetřeni o mnohdy nepříjemný zvuk CD/DVD mechaniky či pomalý start způsobený vkládáním a roztáčením médií.

Na Chip DVD najdete plnou verzi Virtual CD v5, která neobsahuje žádná funkční ani časová omezení, jen se na ni nevztahuje technická podpora a update. Na konci instalačního procesu jste vyzváni k zadání registračního čísla - použijte speciální číslo pro Chip: H5E0-B240-2D77-0298. Pro snadnější používání programu jsme nechali připravit české prostředí (instalujte při vypnutém programu)....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru