Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Internetový prohlížeč - jaký byste doporučili?

V podstatě na Widlích máš na výběr tři obvyklý možnosti:
- IE - klasika, najdeš všude
- FireFox - sám o sobě poměrně holý, ale široká možnost instalace doplňků, který se ti budou líbit. Já užívám FF jen kvůli Travianu a doplňku Travissimo.
Nevýhodou je, že doplňků je hromada a jsou lepší i horší, musíš se tím probrat sám.
- Opera - prohlížeč, který v instalaci má sám o sobě hromadu funkcí a je na tobě, jestli je využiješ. Rozšiřitelnost je sice velmi omezená, ale prakticky není potřeba, obsahuje v základu tolik funkcí, že je ani nevyužiješ.
Takže záleží na tobě, jestli si chceš prohlížeš vypiplat sám k obrazu svému, nebo dáš přednost hotové věci. Osobně používám Operu (připadne mi pohodlnější na ovládání, ale to je individuální), ale občas se najdou stránky, které v Opeře nejedou, takže mám v záloze i FF (holt Opera není tak rozšířená).
Opera má ještě jednu věc - integrovaný mailový klient. Je vcelku jednoduchý s málo funkcemi, ale záleží na tom, co od něj očekáváš. Mě na čtení a odeslání několika mailů stačí, navíc obsahuje slušný spamfiltr, který lze "doučovat". Nepracuji se stovkami mailů denně, takže mi vyhovuje. Nemusím kvůli poště pouštět další program.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny