Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako odstaviť dialóg s heslom servera pri P2P spojení počítačov?

Môžte niekto poradiť ako spojazdniť P2P sieť na dvoch počítačoch? Nebol by v tom problém, keby na nich nebol nainštalovaný server (neviem, či to súvisí s apache alebo mysql). Problém je v tom, že to pýta heslo, ktoré nikdy nebolo zadané, keď sa druhý počítač snaží načítať načítať prvý (zadaním cd\\192.168.0.1 v TC) alebo naopak. V normálnom prípade by sa zobrazili zdielané adresáre a služby. Tu vyskočí Windows okno s heslom. Lenže ide o to, že ja nechcem len zistiť to heslo, ale ostaviť tento dialóg s heslom. Niekde na poradni sa o tom síce písalo, ale len v súvislosti s tým, že aké je vlastne heslo (raz som skúšal aj to univerzálne heslo, ale nepomohlo ani to). Pre mňa nech to heslo aj ostane, ale nech ho Windows nepýta. Ide o to, že počítače budú zdielať internet z routra cez wifi.

Operačný systém: 1. Windows XP SP2 CZ, 2. Windows XP SP2 SK
Software na oboch počítačoch (ktorý zrejme spôsobuje problém): Easy PHP 1.8 (Apache, PHP, MySQL).
IP: 1. 192.168.0.1, 2. 192.168.0.2

Údaje o routri neudávam, pretože najprv potrebujem, aby sa videli počítače a potom zapojím router. Potom sa už počítače vidieť nemusia.

Teraz ma napadlo, že som si nie istý, či som skúšal spojenie pri vypnutom EasyPHP, či to funguje vtedy, ale myslím, že v takej situácii som to neskúšal. Vlastne by to ani nemalo zmysel, pretože EasyPHP tam musí bežať doslova od spustenia do ukončenia Windows.

Hádam som popísal všetko potrebné.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
http://pc.poradna.net/article/view/95-overovani-uzi vatele-v-sitich-windows Apache a PHP s tím nema… poslední
Vladimir 06.10.2007 12:24
Vladimir

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru