Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Víte jakou Operu používat v telefonu při Webń´Walk aby to bylo bezplatně?

Ja používam Operu Mini 4 beta 2. Pri beta 1 bol problém s načítaním stránky. Niekedy zmrzla. Beta 2 už tento problém nemá, ak zmrzne, stačí dať stop a načítať stránku znova. Výhody oproti verzii 3 spočívajú hlavne v tom, že zobrazí celú stránku tak, akoby sa zobrazila v počítači a potom sa nastavíš kurzorom kam chceš a uvidíš výrez. Verzia 3 ti zbúchala stránku na šírku displeja a bolo na zaplakanie, keď som si cez to pozeral autobusy na www.cp.sk ako to je schopné rozhádzať tabuľky. Opera Mini 4 je to isté čo 3, čo sa týka internetu a nie je možné, aby pri verzii 4 účtovali niečo navyše. Používam Orange World Mini s 10 voľnými MB na internet. Surf&Mail od T-Mobile je to isté, akurát v tom nie sú voľné SMS, MMS a iné sprostosti, ktoré vlastne takmer nikto nevyužije, lebo je to len do vlastnej siete.

Edit: Opera Mini 4 akurát zožerie viac kB pri práci so stránkou, pretože náhľad na stránku má okolo 20-40 kB proti verzii 3, kde sa stránka upravila na 2-7 kB stránky. Takže je ľahšie prekročiť s ňou predplatený objem dát. Ale 10 MB pri občasnom používaní stačí. Sestra sa mi hrala s mobilom asi hodinu s Operu Mini 4 a zožralo to okolo 1,3 MB. Podotýkam, že si pozerala fotky, takže som prekvapený, že to zožralo tak málo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny