Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook se nerozjede, pokud nedostane výprask. Co s tím?

Dobrý den,

mám notebook IBM T40, koupený bohužel na inzerát z druhé ruky (normálně kupuji repasované se zárukou) před dvěma měsíci. Dosud maximální spokojenost, nicméně teď, z ničeho nic, občas při zapnutí se pouze roztočí větrák, ani displej se nezapne, ani harddisk. Pomůže to, že notebook otočím na záda a trochu do něj zabuším, pak to nastartuje normálně, i když pokud zabuším málo, občas to vytuhne i při práci.

Rád bych se zeptal, jestli je to projev nějaké standardní chyby a jestli má cenu to dávat do servisu (stálo to deset tisíc, což přinejhorším, o zkušenost bohatší, oželím), nebo raději rovnou do popelnice.

Předem děkuji za tipy.

Předmět Autor Datum
IBM T40 do popelnice nepatří. :!: Zkuste vyjmout a vložit zpět paměťové moduly a wifikartu, kdo ví,…
anarchist 09.10.2007 12:02
anarchist
Dobrý den, děkuji Vám, velice jste mne potěšil. Máte pravdu, že asi před čtrnácti dny jsem měnil pam…
Ladislav_Malek 09.10.2007 12:11
Ladislav_Malek
No, i když teď nevím, jestli jste neměl na mysli, že IBM T40 nepatří do popelnice, ale do ekologické… poslední
Ladislav_Malek 09.10.2007 12:13
Ladislav_Malek

IBM T40 do popelnice nepatří. :!:
Zkuste vyjmout a vložit zpět paměťové moduly a wifikartu, kdo ví, třeba je problém zde. Lenovo dodává k Thinkpadům vskutku podrobné manuály, podle kterých, pokud si na to troufáte, zvládnete v případě potřeby klidně celý stroj rozebrat a zase složit. Otázka ale je, zda by to k něčemu vedlo. Ideální je samozřejmě návštěva servisu. Však nutně nemusíte kývnout hned na opravu, důležité je zjistit, co tomu je a co by případná oprava obnášela. To zde ale nevyvěštíme.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru