Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak aktivovat ikonu "Úsporný režim"?

Zdravim. Na našem novym PC neni zvýrazněná ikonka Úsporný režim, když kliknu ve Start na Vypnout, tzn. že ho nemůžu dát do úsporňáku. Proč to neni zvýrazněný? Mam XP Pro SP2 a PC HP Intel Core 2Duo.
Změna předmětu, původně: Úsporný režim (mif)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
CD s ovladači k tomu nemam, mohli byste mi tudíž poradit, jakej ovladač mam stáhnout? Zde je stránka…
ferokulda 14.10.2007 22:33
ferokulda
podla toho co v tom PC mas. Na tej stranke to vyhodilo vsetky mozne aj nemozne ovladace. Ak nevies c…
MM.. 15.10.2007 15:23
MM..
Ak mas deti >10rokov tak im, zvycajne sa do toho vyznaju lepsie :) Já už sem v 8 letech formátoval… nový
vlk56 15.10.2007 15:29
vlk56
Tak jsem dnes nainstaloval ty ovladače k chipsetu a ke grafice. A hle, ikonka úspornýho režimu se ob… nový
ferokulda 17.10.2007 22:20
ferokulda
Nainstaluj driver k modemu :-D. Edit: ten modem by to jiste byl u notesu. Jeste mam pro tebe tohle… nový
mif 17.10.2007 22:27
mif
:-D skus Start-vypnout počítač-Shift a je to 8-) poslední
vierka 15.12.2007 15:24
vierka

podla toho co v tom PC mas. Na tej stranke to vyhodilo vsetky mozne aj nemozne ovladace. Ak nevies co v PC mas tak si to pozri napr programm everest home, a pozri sa aj do spravcu zariadeni ze u coho mas zlty vykricnik.
Stiahni a nainstaluj drivery vsetky co tam su pre chipset. Pre audio, graphic atd len podla toho ze ktoru z nich mas v PC.
Ak to ani tak nevies, tak mas moznosti
a) najdi si k tomu recovery cd alebo zisti si ako sa robi recovery (citaj navod) a natiahni tam original instalaciu Win vcetne ovladacov od vyrobcu.
alebo
b) daj to urobit niekomu kto je schopny nainstalovat Win a ovladace. Ak mas deti >10rokov tak im, zvycajne sa do toho vyznaju lepsie :)

Tak jsem dnes nainstaloval ty ovladače k chipsetu a ke grafice. A hle, ikonka úspornýho režimu se objevila. Ale když se kouknu do Správce zařízení, mam tam ještě jeden žlutej otazník a to Řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI. Co to vlastně je, a jsou na to taky nějaký ovladače?

Nainstaluj driver k modemu :-D.

Edit: ten modem by to jiste byl u notesu. Jeste mam pro tebe tohle - cituji:

"Na novějších základních deskách s čipsetem Intel G965 nebo Q965 se může detekovat zařízení pod názvem Řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI. Je potřebné nainstalovat HECI ovladač (Host Embedded Controller Interface), což je Intel® Management Engine Interface. Byla ověřená verze 2.1.22.1026 z 3.11.2006. Tento problém byl zaregistrován například u desek Asus P5B-V nebo P5B-VM DO a týká se využití technologie vPro™. Pokud je to nutné, většinou je možné použití HECI zakázat v BIOSu.
V případě, že byste instalovali přes setup tento ovladač a v BIOSu by byla podpora HECI vypnuta (nebo by deska HECI nepodporovala), zobrazí se pouze hlášení: This computer does not meet the minimum requirements for installing the software. Setup will exit."

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru