Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s ATI mobility Radeon x1400

Ahojte,
mám laptop Fujitsu Siemens, Amilo PI 1536. Jeho zostava je Intel Core 2 Duo, 1GB Ram, 120 GB HDD a grafická karta ATI Mobility radeon x1400. Tento počítač som si kúpil v októbri 2006, čiže pred rokom. Po roku som však musel sformátovať disk a nanovo nahodiť windows XP SP2 a všetko okolo toho. Odvtedy sa mi však vyskytol jeden závažný problém.
Ten problém, ako napovedá názov článku, súvisí s mojou grafickou kartou. Nainštaloval som všetko tak isto ako bolo nainštalované výrobcom, ale grafická karta nepracuje správne. Namiesto popisu problému vám priložím odkazy na screenshoty z hier a z práce s grafikou, aby ste videli a pochopili problém.

Problém č.1 vodorovné pruhy, ktoré sa vyskytnú po prezeraní obrázkov[po urč. čase]
img84.imageshack.us ...

Problém č.2 naťahovanie textúr a ich "sekanie"
img222.imageshack.us ...
alebo
img222.imageshack.us ...

Skúšal som preinštalovať ovládače, dať najnovšie[kedže na tento laptop nedám oficiálne ATI ovládače, ale iba ovládače Fujitsu Siemens ATI, tie sú však rok staré] či som prezeral nastavenie grafiky či niečo nie je nastavené, no nič nepomohlo. Laptop mi nikde nespadol, nepoškodil sa jednoducho, ako som písal na začiatku, tento problém sa vyskytol po preinštalovaní windows[resp. sformátovaniu hdd].

Dakujem za Vaše rady a pomoc

/David

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
sorry, nevšimol som, že tie linky nie sú celé, takže tú sú: obr. 1 error1uu1.jpg obr. 2 http://img…
Mokuba 15.10.2007 17:06
Mokuba
Ahoj Más Stejnej Notebook stejně dlouho a stejnej problém......jenom v tom rozdílu že mě to začalo…
Medved-009 20.02.2008 09:18
Medved-009
Tak mam ten stejny notebook a stejny problem. Dela to uz od te doby co jsem ho mel novy, ale byl jse… poslední
pavelxk 21.03.2008 12:48
pavelxk

Ahoj

Más Stejnej Notebook stejně dlouho a stejnej problém......jenom v tom rozdílu že mě to začalo zlobit už asi po dvou měsících ale trpělivost mi došla až po roce co jsem ho reklamoval. HDD Graf. Karta a rozvod chlazení v celem notebooku byl vymenen za novotu. Od te doby mě přestala zlobit graf. karta a hry jdou v pohodě....teda až na to že tak po 30 min. hraní mi naskočí zellená obrazovka s reportem a spadneto cele :-D takže to tam odnesu jeste dvakrat a necham si to promenit za nejakej novej pripadne doplatim......

škoda protože jinak je to fakt skvelej stroj

Tak mam ten stejny notebook a stejny problem. Dela to uz od te doby co jsem ho mel novy, ale byl jsem linej to jit resit tak snad to uznaji jako reklamaci. zajimave je ze se to nekdy neprojevi po 5hodinach hrani ale potom nasledne to tyden dela hned po pusteni notebooku a hry (wow) v kancelarskych aplikacich se to neprojevuje. Diky za radu pujdu zkusit konecne tu reklamaci :D Zanesene prachem to nemam byl vycisten pri vymenene pameti za 2gb.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru