Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak zprovoznit pc po upgrade?

Ak sa tak moc bojíš inštalácie Windows, skús si to vyskúšať programom "Microsoft Virtual PC 2004", alebo "Microsoft Virtual PC 2007",alebo http://www.ovsem.net/software/simulator-instalace-w indows-xp
To si inštaláciu vyskúšaš naostro ale bez poškodenia súčasne bežiacich windovs.

"Program Virtual PC umožňuje v počítači se systémem Windows® vytvořit samostatné virtuální počítače, které emulují využití hardwaru samostatného fyzického počítače. Namísto instalace operačních systémů do několika fyzických počítačů nebo instalací více operačních systémů v jednom počítači je možné nainstalovat požadované operační systémy do jednotlivých virtuálních počítačů. V jednom fyzickém počítači je možné současně spustit několik operačních systémů, v situacích kdy to potřebujete, jako například pro technickou podporu či podporu starších aplikací."

Vyskúšaj. Nie je to také isté ako ten simulátor. Tu skutočne musíš inštalovať Windows z tvojich inštalačiek. Ak ho spustíš v plnej obrazovke tak budeš mať dojem, že všetko robíš skutočne. Ono to aj robíš, reštar PC, vstup do BIOSu (oklieštene), inštalácia z CD, nastavenie oddielov HDD, formátovanie HDD. Ale to je všetko virtuálne z bežiacich Windows.
Vše ide do súboru a skutočný HDD neformátuje - ponechá ho a aj Windows je nedotknutý.

!! Doba inštalácie trvá v pomere 1:1, tak ako to bude aj naostro.

Odkazy:
http://www.microsoft.com/cze/windows/xp/virtualpc/d efault.mspx
http://www.aspnet.cz/Articles/104-virtualizace-virt ual-pc-2004.aspx
http://www.modernivyuka.cz/Články/tabid/200/ItemId/56/ctl/Details/mid/549/Defa ult.aspx

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny