Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cestu k FAVICON nelze zapsat do HEAD :-(

Ahoj, využívám službu MiniWeb od Czechia.com, tj. k registrované doméně 1 stránka zdarma. Koho to zajímá, více info najde zde hosting-zdarma

Vytvořila jsem tam malý web. Na tom miniwebu není prostor pro uložení souborů. Obrázky a další soubory mám tedy uložené na jiném serveru. Z toho miniwebu na ně odkazuju a zobrazují se. Obdobně bych to chtěla vyřešit i s favicon - uložit ji jinam a do head zadat <link rel="icon" href="http://www.jinyserver.cz/mojesoubory/images/favicon .ico" type="image/x-icon">

Problém je v tom, že ten miniweb nelze vytvořit a editovat v běžném editoru a nahrát tam přes FTP. Miniweby na Czechii lze tvořit pouze online jejich editorem a rovnou se ukládají na jejich server, kam nemá uživatel přímý přístup. Přímo můžu editovat jen BODY - to lze zobrazit i jako HTML kód a něco tam vepsat ručně. Též lze editovat rubriky patřící do HEAD - title, description, keywords a css, ty můžu vyplnit a odeslat a ono to vygeneruje příslušný zápis do head. HEAD jako celek však nelze editovat, takže řádek ohledně favicon tam nemůžu vepsat.

Pokud vepíšu do nějaké rubriky miniwebu něco, co se tomu serveru nelíbí, tak to neuloží - např. javascripty. Nepomohlo ani řešení udělat v BODY jakousi sekci HEAD a vepsat to tam - jak mi radili na jakpsatweb http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthre ad&forum=3&topic=60581.

Zkouším se tedy zeptat tady na Pnet, jestli by to šlo nějak vyřešit. Třeba napsat tu cestu k favicon nějak? a někam? do BODY nebo do css? Nebo je to neřešitelné? Děkuju předem za snahu pomoct :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já mám stránky na www.webzdarma.cz. Jsem tam spokojen, musíš mít dole 1 reklamu. Na celý můj web www…
marekdrtic 17.10.2007 15:02
marekdrtic
Marku. Když má koupenou doménu druhého řádu (např eva.net), proč by si zřizovala doménu třetího řádu…
Kráťa 17.10.2007 15:23
Kráťa
:-[ to jsem si nevšiml poslední
marekdrtic 17.10.2007 16:13
marekdrtic

Já mám stránky na www.webzdarma.cz. Jsem tam spokojen, musíš mít dole 1 reklamu. Na celý můj web www.mrk.borec.cz s obrázky atd. atd. stačí 18 MB. Na webzdarma máš volno 50MB, takže pro střední až větší web bez megových obrázků hafo místa. Druhou možností (až 150MB místa) je umístění lišty asi 27px do horní oblasti stránky. Rozhodně vol www.webzdarma.cz . Můžeš mít třeba stránky www.EvaM.borec.cz.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru