Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Audio u TV karty

zdravim, mam TV kartu leadtek DTV1800 H. je to hybrid analog/digital.
Nejde mi zvuk, pripojene mam asi vsechny kabliky, dulezity akorat Koax. kabel a este kabel ktery sem mel pripojit na line-in konektor, mam zvuk. kartu 5,1 tak sem to strcil do modryho konektoru. potom sem mel este uvnitr PC propojit kabel s tremi draty mezi TV kartou a zvuk kartou. jenze kam to pripojit ze :D tak sem poskousel vsechno a porad misto zvuku nic jen sum. V ovladani hlasitosti mam vse povolene a v nastaveni programu TV karty mam "sound card type" - auto, "audio vystup" - vstup vnejsiho ..? :) nevim co mi este chybi. jestli mate nekdo stejnou TV kartu mam software WinFast PVR2. doufam ze mi nekdo poradi i kdyz nevim jak :)

Předmět Autor Datum
Kabel má být : Ze TV_out do zvukovky_in . Jinak nejlepsi bude dat vsechno na maximum u nastavni zvuk…
AZOR 20.10.2007 10:52
AZOR
Tak bud modra dira, nebo interni vstup (je zbytecne to zapojovat vsecko a interni vstup asi stejne w…
mif 20.10.2007 11:13
mif
Já mám kartu DTV2000H a měl jsem podobnej problém - všechno propojený, ale zvuk nikde. Zjistil jsem,…
Prasak 20.10.2007 12:19
Prasak
a ktery ovladac se ti osvedcil?
Wolve 20.10.2007 12:28
Wolve
Našel jsem link na stránkách BGSLevi, pak jsem ovladače přinstaloval manuálně, každou součást ve spr…
Prasak 20.10.2007 13:42
Prasak
ozkousim to vsechnno dik
Wolve 20.10.2007 12:25
Wolve
Winfastí karty (včetně DTV1800 H) mají na sobě černej konektor pro vnitřní propojení zvuku a krátkej… poslední
mia 20.10.2007 16:47
mia

Kabel má být : Ze TV_out do zvukovky_in . Jinak nejlepsi bude dat vsechno na maximum u nastavni zvuku (pozor: zlumit=vypnout, a jeste pres moznosti a vyber naprosto vsechny posunovatka, nektere nejsou defalutne zobrazeny) vsechno na maxim a pak jen prehazuj konektory dokud neco neuslysis :o)

Tak bud modra dira, nebo interni vstup (je zbytecne to zapojovat vsecko a interni vstup asi stejne windowsy neobsefuji). V nastaveni zvuku povol ten vstup (dvojklik na reprak ve trayi - moznosti - vlastnosti - prehravani - rear blue in - zatrhnout).

Já mám kartu DTV2000H a měl jsem podobnej problém - všechno propojený, ale zvuk nikde. Zjistil jsem, že je to v ovladačích - musel jsem stáhnout jiný, aby mi to jelo. Ty, co byly na přiloženým CD, byly na prd. Zkus pohledat.

Winfastí karty (včetně DTV1800 H) mají na sobě černej konektor pro vnitřní propojení zvuku a krátkej kablík k napojení na vstup na základní desce nebo zvukové kartě. Ten konektor je vzadu na PCB, uvnitř počítače. Já mám propojený tenhle výstup do vstupu CD-IN na základovce a v nastavení Winfast PVR mám zvolený vstup CD jak pro řízení zvuku tak pro nahrávání. Ten kabel, kterej máš připojit na Line-IN konektor, je pravděpodobně ta černá bakule s pětima drátama ven (S-Video, červený CINCH, žlutý CINCH, bílý CINCH a 3,5mm JACK), ale to je kabel pro vstup nahrávání z vnějšího zdroje (eg. kamery nebo videa), to ti ve výstupu zvuku nepomůže.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru