Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zobrazeni ruznych vzoru na plose.

Ahoj,
nevite nekdo, co muze delat tyto zbytky po necem na mym pc? Je to pc s XP SP2 a dela to vzdy, kdyz zapnu program Photofiltre, otevru v nem fotku cca 60mb a pak ji zavru a s ni i program a na plose zbudou takove nesmysly jako na prilozenem obrazku, je to pokazde jiny vzor a pokazde je to jinak dlouhe, ale je to pokazde ve stejne vysce v horizontalnim smeru(alespon mam z toho ted ten pocit). Mam 2gb RAM. Take se stane, ze nabidka v tom programu(myslim ted nahore jak jsou moznosti SOUBOR, UPRAVY, OBRAZEK atd.) nekdy zmizi a nekdy tam zustanou, pokud zmizi, tak je misto nich pouze cerna barva a cely ten prouzek(SOUBOR, UPRAVY, ...) je cerny, ale jen treba do poloviny. NEdela to pokazde. Ovladace grafiky mam uplne ty posledni ATI. Grafika se neprehriva, ma do 50 stupnu a je to ATI 2600XT.
[http://img102.imageshack.us/img102/5172/212121xf9.j pg]

Předmět Autor Datum
Moze to naznacovat vadnu grafiku, alebo sibnuty ovladac grafiky. skus ho reinstallnut. Ak cez tie ve…
shiro 22.10.2007 21:14
shiro
Ovladac jsem preinstaloval a nic. Musim pri instalaci noveho ovladace odinstalovat i to CCC a pak je… poslední
Radek 22.10.2007 21:34
Radek

Ovladac jsem preinstaloval a nic. Musim pri instalaci noveho ovladace odinstalovat i to CCC a pak jeste tu softwarovou utilitu ATI a nebo staci jen ovladac? Tak to bude grafika, tak to mam radost. Vsiml jsme si jeste, ze pres obrazovku jenou jakoby takovy malinky nepozorovatelny vlny.
Ne, ty veci se nedaji z plochy odstranit, jen kdyz zmenim pozadi plochy, tak je to ok, ale nedela to s jinym programem, treba se Zonerem to nehore jakoby zcerna, jak jsem psal, ale stava se to obcas. S tim Photofiltre to dela pokazde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru