Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak preflashovat BIOS u notebooku IBM?

No ja s tebou souhlasim, ze by treba vir mohl udelat to co rikas(ale samozrejme me to nenapadlo), ale pak nemaji mit moznost tech automatickych aktualizaci pro blbce a maji z ni vypustit aktualizaci biosu. Ale to je jedno, to nema smysl se o tom hadat. V mem biosu je prave povoleno prepsani biosu a bylo i po prineseni ntb ze servis centra IBM, ale nevim, jestli je to tak standardne. Jo, v biosu se da nastavit, ze ho nemuzes prepsat.

No ja se na to uz vykaslal, podle rady brtnika, ale zmeny jsou tam tyto(ten program 3.04 mam):

Note: This BIOS version will only work with Embedded Controller Program Version 3.04 (or higher).
(Fix) ThinkPad will not resume after undock from a docking station while a system is in hibernation mode.
(New) USB storage drive letter handling modified.
(New) Support for a new video memory for certain AMD video chips.
Note: The 3.21 and previous release of the BIOS handles USB drive letter well on the Windows 98, 98SE. Please use 3.21 BIOS for the Windows 98, 98SE.



Disk-stahl jsem si tohle- Data Lifeguard Tools 11.2 for Windows, ale nevim, jestli je to ono o cem mluvis. Tusim ze neni. Ja jsem fakt nemohl koupit nic jiny, ony uz se disky IDE prestavaji delat a vyber v tech velkych velikostech proste neni.
Fakt nevim, jestli je ten zvuk normalni. Jestli znas zvuk klaves na IBM ntb, tak je to podobny, ale mnohem tissi. Je to jako bys mel v kovovych hodinkach nejaky volny plisek. Jo, IBM maji Hitachi HDD, podle technika IBM to WD ani "neznaji". Cinka to kdyz se nekdo prihlasi treba na mirande z offline do online a vyskoci mne okynko, ale cinka to i jindy, kdyz se na pc nic nedeje, ale treba fakt hledam neco, co je u WD normalni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny