Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě bych dodal. Nejsem zastánce dřeváku, ale pokud ano tak s pecí (akumulace tepla)nebo minimálně…
ZVIRE 09.08.2008 00:12
ZVIRE
A jakou tak míváte měsíční tržbu?
Kráťa 09.08.2008 00:49
Kráťa
Docela hloupá otázka. Reklamu sobě opravdu nedělám. A pana Drlíčka co provozuje internetový obchod u… poslední
ZVIRE 10.08.2008 23:16
ZVIRE

Ještě bych dodal.

Nejsem zastánce dřeváku, ale pokud ano tak s pecí (akumulace tepla)nebo minimálně s kompletní podlahovkou.

V našem zděném domku máme všude mimo ložnice a podkroví podlahovku a klasické radiátory. A zima není.
Topíme automatickým kotlem na uhlí a dřevěné pelety a je to super. Všude je při 21-22°C krásné teplo.
(topíme celý den a do podlahy tak 25°C a do radiátorů tak 30-40°C jako regulaci používáme termohlavice a přikládám tak 1x týdně)

Za nutnost v novém domku považuji rozvod centrálního vysavače. Nepřeháněl bych to se zásuvkami (kdo by se pořad přepojoval s hadicí) a pro začátek bych tam zapojil normální vysavač funduje to. Je to odzkoušeno a jednotka se dá dokoupit později. (Mámě jedinou zásuvku na centrální vysavač v patře hadici s vypínačem a ve sklepě mám přes 24V spínanou zásuvku a v ní normální ETU Proximo (má rozběh a 2000W). Doplnil jsme to doma dělaným separátorem na hrubé nečistoty a zatím to funguje. A na hadici od Beamu pasují nástavce od Eta Proximo.

Petr

Docela hloupá otázka.
Reklamu sobě opravdu nedělám. A pana Drlíčka co provozuje internetový obchod unicom jsem nikdy neviděl. Objednávka se uskutečnila po telefonu a mailu.

Kdybys zažil to co já tenhle pátek s místními stavebninami tak by jsi moji pochvalu pochopil.

Objednával jsem plotové prvky a zámkovou dlažbu. (Beton Brož) Domluven byl termín dodání do 14 dní. Vypsal jsem materiál cca 1,5 kamionu a vyznačil co mají naložit na první kamion a doplní jej tím ostatním. Nejdříve se požadoval dodat jeden kamion a až část zpracuji, tak že ten zbytek upřesním a oni to dodají.
Dopadlo to asi tak:
Objednali okamžitě všechno a po 3 týdnech dorazil první kamion. Bohužel s tím co jsem nepotřeboval. Ten zbytek, že dojde snad do konce čtvrtého týdne. A s konstatováním, že to snad klapne, protože následující dva týdny odjíždí na dovolenou.
Přišel pátek čtvrtá hodina kamion nikde a když jsem tam zajel a ptal se kde je. Tak jsem dostal odpověď, že to vypadá blbě a že tam budou ještě v sobotu ráno volat atd.
Neustále výmluvy na výrobce a tak.
A když jsem se jich zeptal co jim mám na to říct, že to špatně objednají a ze dvou týdnů jsou čtyři a oni stále neví kdy mi to dodají tak jsem byl označen za hulváta.
Člověk si objedná materiál cca za 100 000kč, stavebniny natáhnou čas na dvojnásobek a nakonec zákazníkovi říkají že se chová jako hulvát. Kde to jsme?
(A to jsem nepoužil žádné vulgární ani sprosté slovo)
Tak se nediv, že jsem pochválil jediného dodavatele se kterým jsem neměl žádný problém.

Zpět do poradny Nahoru