Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "mizení" programů

Mám problém s programy Windows Media Player a Firefox. Z ničeho nic se při spuštění neotevřou a zůstanou pouze na liště s tím, že možnosti jako maximalizovat nebo obnovit nefungují. Jde to jedině zavřít. Tak to jede určitou dobu a pak zase fungují normálně. Dělalo mi to ve Windows XP Pro, nainstaloval jsem Home a zase to dělalo. Čím to může být???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zkousel jsi nejaky antivir a antispyware? Pouzivas nejaky firewall? Nainstaloval jsi servicepack 2,…
Jan Fiala 27.10.2007 17:22
Jan Fiala
Mám Servis Pack 2, NOD32, Spybot a Kerio. Jenže tem Media Player mi to dělal, i když jsem ještě nemě…
Katorz 27.10.2007 21:30
Katorz
ako casto to robi, resp. da sa to nejako vyprovokovat? (robi to vzdy po restarte alebo kedy?) Vyzera…
MM.. 28.10.2007 02:24
MM..
Je fakt, že vir se dá chytit i bez netu, ale byla by to velká náhoda, že by to dělalo zase. Zformátu…
Katorz 28.10.2007 14:57
Katorz
No ved pisem pravdepodobne to ide az pokym nieco nenainstalujes alebo nieco neurobis, otazka je co i…
MM.. 28.10.2007 16:09
MM..
Snažím se na PC instalovat jen věci nezbytné, takže kraviny jak píšeš tam nemám. Že bych něco před t…
Katorz 28.10.2007 17:50
Katorz
Hlavne skus ako som pisal pozriet sa do nastaveni grafiky (ikonka vpravo dole). Aku mas grafiku? Nvi…
MM.. 28.10.2007 17:56
MM..
Mám Nvidia, desktop manager byl zakázaný, ale mrknul jsem se na nastavení displeje a bylo na dualvie… poslední
Katorz 28.10.2007 18:33
Katorz

ako casto to robi, resp. da sa to nejako vyprovokovat? (robi to vzdy po restarte alebo kedy?)
Vyzera to ako nejaky SW problem vo Win napr. ze sa ti mlatia nejake aplikacie albo ovladace, ak by sa to dalo vyprovokovat tak by som skusil najprv ciste Win (tam to urcite robit nebude) a postupne pridavat zaplaty/ovladace/aplikacie a skusat ze kedy to robit zacne.
BTW. vir sa da chytit aj inak ako cez internet.

Je fakt, že vir se dá chytit i bez netu, ale byla by to velká náhoda, že by to dělalo zase. Zformátuju disk, nainstaluju Win a další, několik měsíců vše funguje bez problémů, ale pak najednou pustím program a nejede (a to před několika minutama ještě fungoval). Po čase se opět vše vrátí do normálu ::)

No ved pisem pravdepodobne to ide az pokym nieco nenainstalujes alebo nieco neurobis, otazka je co instalujes alebo co s PC robis kratko predtym ako to zacne prvykrat blbnut.
Nepouzivas nahodou nejaky cleaner alebo system mechanic a podobne kraviny? Ak ano tak tam daj ciste Win a uz to nepouzivaj.
Je mozne ze sa tam dostane vir odniekial co vzdy instalujes (vir moze byt na kazdom exe, aj na takom ktore mas vypalene, s virom), alebo to je vedlajsi efekt nejakeho SW ktory pouzivas (antiviraky, programy ku grafike pre dualview, napr. nejaky desktop manager apod ak mas v nastaveni grafiky tak to deaktivuj, apod).

Hlavne skus ako som pisal pozriet sa do nastaveni grafiky (ikonka vpravo dole). Aku mas grafiku? Nvidia tam ma tusim standardne povoleny nejaky desktop manager, ktory pri 2monitoroch otvara okna tak aby nebola polovica okna na jednom monitore a polovica na druhom, inymi slovami cpe sa to do systemu. Ja to okamzite po instalacii vypinam tak to skus vypnut, prip. skus najnovsie ovladace grafiky. Predpokladam ze ATI ma nieco podobne tak aj u ATI to tiez skontroluj, prip. odinstaluj tu aplikaciu a instaluj len ovladace (zo spravcu zariadeni).
To je len taky tip, moze to byt aj uplne nieco ine, tazko povedat...

Mám Nvidia, desktop manager byl zakázaný, ale mrknul jsem se na nastavení displeje a bylo na dualview, dal jsem pouze jediný displej a jde to. To by mě nenapadlo, že tahle věc to může dělat způsobem jednou jo a potom zas ne. Nicméně MOC DĚKUJI za nasměrování!!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru