Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem blue screen a pak restart...

Mám OS Windows Vista a od včerejška jsem zaznamenal už třetí restart compu po naběhnutí modré obrazovky...zajímavé je,že podobný problém má i můj kamarád(Windows XP),taky od včerejška..Nevím zda to nesouvisí sse zprávou na SKYPE nebo ICQ,která kamaráda upozorňovala na nějaký nick,který šíří vir(pravděpodobně už to byl vir).Mě zase přišla zpráva, nějaká hatlanina něco jako napúl ruština a napůl polština(úplně neznámý nick) a chtěl nějakou pomoc...Teď nevím v čem je vlastně problém...:o(((

Předmět Autor Datum
když máš vir - máš i antivir? samozřejmě když nenabíhá pc, je to všechno na pytel - zkus najít nějak…
lední brtník 29.10.2007 14:03
lední brtník
Nechápu, proč tolik lidí klikne na vše co se mu objeví v e-mailu, obzvláště, když odesilatel je pro…
FRC 29.10.2007 14:32
FRC
Každopádně zkontroluj hardware, jestli nemáš něco uvolněnýho, přehřátýho... mohl ti odejít větrák v… poslední
Prasak 29.10.2007 16:16
Prasak

když máš vir - máš i antivir?
samozřejmě když nenabíhá pc, je to všechno na pytel - zkus najít nějakého známého, který nekliká na každý odkaz na netu či na icq. vyber svůj disk, připoj ho do jeho pc jako druhý (nebo do šuplíku, nebo přes usb redukci) a nech oskenovat na viry a spyware.

Nechápu, proč tolik lidí klikne na vše co se mu objeví v e-mailu, obzvláště, když odesilatel je pro něho neznámý. Já to rovnou mažu a to i kdyby mi psal samotný Gates (taky co by mi asi chtěl). Ochranu proti naivitě některých uživatelů internetu, ještě žádná antivirová společnost nevymyslela a asi nikdy nevymyslí.

Každopádně zkontroluj hardware, jestli nemáš něco uvolněnýho, přehřátýho... mohl ti odejít větrák v PC, aniž bys to zaregistroval.

A doporučím to i tobě - udělej si ve Windowsech profil s uživatelskými právy a z něj pracuj, i když pak něco nevědomky pustíš, tak bez administrátorských práv se ti ta havěť nedostane do sysémových oblastí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru