Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladače na řadiče PCI

Najprv si pozri spravcu zariadeni ci tam vobec zvukovku mas. Ak nemas tak je mozno zakazana v BIOSe. Ak ju tam mas tak musis mat vpravo dole ikonku s reproduktorom alebo mixerom, tam si skontroluj ze mas nastavenu nejaku hlasitost a ze nie je zaskrtnute "stlmit" (mute) u master volume a u "wave" a "mid".
Tiez je treba skontrolovat ze mas repro strcene v spravnej zdierke (zvycajne zelena), ak mas len stereo repro a nie 5+1, a ze mas nastaveny spravny typ reproduktorov (niekde v ovladacie panely - zvuky a tam niekde v rozsirenych nastaveniach, alebo v spravcovi zariadeni pravy klik na zvukovku - vlastnosti).

Samozrejme predpoklad je ze su nainstalovane sapravne ovladace na zakl.dosku a zvukovku (z www strank vyrobcu).

P.S. aha a pisal si ze mas aj zvukovku integrovanu v doske a aj externu zvukovku - takze ti to moze hrat na tu integrovanu, tu si mozes zakazat v BIOSe, uz som to predsa pisal. Alebo si vo Windows v ovladacie panely - zvuky a multimedia ci jak sa to vola, tam sa da zvolit preferovane zariadenie pre prehravanie zvuku nahravanie apod., tak si tam navol tu PCI zvukovku a nie tu integrovanu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny