Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem navrat k povodnemu stavu windows xp down

Spravce site ma podobne veci odchytane a vi, co si muze dovolit nastavit a co ne.
Obvykle ma pripravenou davku (popr. REG soubor), ktera mu nastavi v registru veci, ktere system zrychli a jsou odzkousene a napr. i pozakazuje sluzby, ktere nejsou treba.
Spravce site to tak ma pod kontrolou a nemusi se spolehat, zda soudruzi nekde v nejakem silenem baliku nenastavi neco, co bude zpusobovat problemy na siti nejen na tom konkretnim pocitaci, ale i vsem ostatnim.

Co se tyka zaplat. Dnes uz je bezne, ze je na siti nainstalovat WSUS server (je kupodivu zdarma), takze zaplaty se stahuji pouze jednou a vsechny ostatni pocitace v siti se aktualizuji z lokalniho akualizacniho serveru. Popr. si poridi utilitku ctUpdate, stahne si zaplaty a vytvori si CD, ktere mu spusteni zaktualizuje system.

Jeste chytrejsi spravce, kdyz nainstaluje PC (notebook) do nejakeho provozuschopneho stavu vcetne aplikaci apod. si ulozi jeho obraz - samozrejme driv, nez tam zacne cpat blbosti typu TuneUp Utilities. Pak je schopny si i v budoucnu usetrit dalsich 12 hodin opetovnym shanenim ovladacu, instalaci OS a aplikaci a behem 15 minut (a jeste u toho vubec nemusi byt) mit pociac preinstalovany.

-------------------------

Zkus se vratit k bodu obnoveni pred instalaci TuneUp utilities, pokud jsi ovsem pri sve rozvernosti Obnoveni systemu nevypnul.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny