Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neželaná pošta

K informacím, které již psali kolegové přede mnou, přidávám ještě jeden návrh:
Založte si účet na gmail.com (nebo na jeho české verzi klikni.cz , která pracuje na technologii gmailu). Gmail má totiž vynikající antispamový filtr a obrovský prostor pro zprávy (aktuálně téměř 5GB a stále roste).

Veškerou poštu z vašich stávajících účtů směrujte na tu vaši novou adresu u gmail.com - tím se vám přefiltrují spamy. Znamená to u všech vašich dosud používaných emailů nastavit na webovém rozhraní "přesměrování" došlé pošty na adresu VasNovyEmail@gmail.com . Může to být taky nazváno jako přeposílání pošty s tím, že si můžete zvolit, jestli má na vašem původním serveru zůstávat kopie emailu nebo ne (doporučuju NE).

Vaše emaily pak můžete odesílat buď z nové adresy u gmail.com nebo tam lze nastavit, aby se email tvářil "jako" odeslaný z vaší původní adresy.

Poštu na gmailu si můžete nechávat buď na serveru, nebo si ji můžete stahovat do počítače jako kteroukoliv jinou poštu (nebo můžete oboje, nechat na serveru a zároveň stáhnout do pc). Gmail lze velmi snadno nastavit a přizpůsobit vašim představám. A pokud neumíte dobře anglicky, nebojte se - gmail má i české a slovenské rozhraní.

Pokud byste chtěla víc informací, zeptejte se.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny