Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IP telefon

Chcem sa spytat...mate skusenosti s nastavenim ip telefonu?...ide mi to, ci vlastne len zadam donho lokalnu ip adresu, masku a branu, ak bude zapojeny napr. do routera...to je vsetko? a budem ho moct normalne pouzivat? A ake je jeho vyuzitie? na ake hovory takto zapojeny telefon mozem pouzivat? dakujem!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Este sa chcem spytat...tak zaplatim si sluzbu od telecomu, ten voip telefon mam nakonfigurovany v lo…
Vlado2 15.11.2007 13:19
Vlado2
vola sa len na telefonne cislo ktore dostanes pridelene, nie na IP adresu ani na ziadnu inu adresu.… poslední
MM.. 15.11.2007 15:17
MM..

Este sa chcem spytat...tak zaplatim si sluzbu od telecomu, ten voip telefon mam nakonfigurovany v lokalnej sieti, napr. ma ip 192.168.1.45...teraz, ak by niekto z celkom inej siete chcel volat na ip adresu toho telefonu, tak to asi mozne nie je, ze?...musi cisto volat len na pridelene cislo od telecomu a hovor bude spoplatneny...nemylim sa?...

vola sa len na telefonne cislo ktore dostanes pridelene, nie na IP adresu ani na ziadnu inu adresu. Hovor ak tebe niekto vola bude pre neho spoplatneny podla toho odkial vola a aku ma zmluvu so svojim operatorom. Telefonne cislo VoIP byva specialne takze je mozne ze zaplati iny tarif ako keby volal na pevnu linku, a volania VoIP - VoIP byva v ramci jedneho operatora zdarma, apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru